Question Štítky UPS/fedex

smellybelly45

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Existuje nejaký spôsob, ako jednoducho uskutočniť platby za štítky
skúšal som virtuálne kreditné karty, ale nie vždy fungujú s FedEx a ups nikdy
paypal je možnosť pre ups aký je najlepší spôsob, ako na to

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
11
yeah používať paypal,
môžete si kúpiť nejakú kreditnú kartu platenú kryptografickými prostriedkami (existujú takéto služby), ktorú pripojíte k paypal, alebo použiť priamo túto kartu

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
159
Áno, máte tieto karty ste ochotní zaplatiť viac, ako je hodnota kariet?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Počul som o niekoľkých spôsoboch. I Získať bezpečnú darčekovú kartu Visa spend, jej jednorazové načítanie, takže sa nevyžadujú žiadne osobné údaje. Potom si idete sadnúť mimo dobrej wifi alebo u svojich priateľov, alebo pred domom svojho nepriateľa, alebo kdekoľvek, kde je dobrá wifi, ku ktorej máte prístup pomocou labptop. Vytvorte si falošný účet na pirátskom shipt alebo usps, fedex, čokoľvek je najjednoduchšie a nájdite ten, ktorý vám vždy umožní zaplatiť za poštovné s vašou novou kartou visa online. Frit raz na to napísal dobrú radu, zaplať za etiketu pomocou tej predplatenej a cez verejnú wifi, nechaj si poštovné prevziať a potom si dobre choď užiť zvyšok dňa hádam

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Existuje aj miesto s názvom cryptoPostage.info. Môžete si kúpiť štítky pomocou BC alebo dokonca Monero bez toho, aby ste sa museli registrovať alebo zdieľať osobné údaje, a môžete si vybrať usps alebo iné služby a potom len vhodiť balík ako usps do schránky. Ak použijete verejnú wifi na stiahnutie štítku a potom vytlačíte na starej školskej tlačiarni, ktorá nevyžaduje wifi, potom môžete v podstate poslať a odoslať balík bez toho, aby ste zanechali veľa stôp alebo spojenia s vami vôbec, ak to urobíte správne

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Môžem sa opýtať, prečo nepoužívate USPS? Pre poštu je ťažšie otvoriť váš balík

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Áno, je to pravda. Vždy používam usps bez ohľadu na spôsob platby. Jediný spôsob, ako by som niekoho nechal použiť fedex, je pre špecifické balíky, ale to len preto, že mám niekoho, kto pracuje pre fedex a môže "pomôcť procesu", ak je to potrebné. Ale áno, usps je vždy najlepšia voľba pre všetko.