Áno, nie, chápem to. To by som vedel ľahko vypočítať, ale tak trochu som zabudol, ako sa počíta stechiometria, lebo, to je ako na strednej škole a to je skôr naučiť sa hobby po strednej škole a nechcem robiť nič nelegálne, ale viem, ako nájsť exotické sračky ako safrol alebo nitroetán, ktorý bol testovaný NMR, je to okolo a pre každého, kto sa pýta, no . Som si istý, že keby som sa trochu učil, mohol by som sa to znova naučiť, ale pamätám si, že musíte získať molovú hmotnosť čiastkovej látky, ak si dobre pamätám? Ale áno, myslím, že máš pravdu, v tomto prípade na tom nezáleží.
Naozaj som však musel povedať, že ľudia musia zabudnúť na učenie sa, ako sú to "recepty" a ako to všetko spolu súvisí. Chcem však povedať, že PROPOZÍCIE za to, že sa pýta, či je potrebné zvýšiť množstvo niektorých iných činidiel alebo pridať nové? Ale zabudol sa spýtať, či to bude mať vplyv na čas, teplotu, rýchlosť miešania atď. Samozrejme, táto posledná časť je pre neho, aby nabudúce lepšie položil otázku.
Sú tu však vzdelaní ľudia, vrátane teba a mňa( Ja však neviem ani hovno, priznám sa, že som celý samouk cez Total synthesis 2 a úľ a hovoril som s ľuďmi s magisterskými titulmi, ktorí učia na vysokej škole, ktorí idú viete lepšie ako 3/4 triedy, ktorú učím a neviem ani hovno, takže sa necíťte zle. Tiež som to nechcel prezradiť, pretože sa naozaj musia "naučiť základy", pretože recept, ktorý dodržiavajú, môže byť nesprávny a mali by si nezávisle overiť, či je stechiometria správna.
Inak moje druhé používateľské meno je REAL ABE LINCOLN na wetdreams, bol som bývalý prezident Spojených štátov, než ma zastrelili. V kóme krátko pred mojou smrťou mi Hitler odovzdal tento recept na metamfetamín z budúcnosti. K 1 galónu P2P sa pridal 1 galón metylamínu XD