Z čoho vychádzate?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Hľadám si od týchto sklenených " bublín", ktoré sa nazývajú aj olejové horáky, cibule a už som ich videl ako novinku Ruža. Predáva ich podnik na hornej ulici a mám kamaráta, ktorý ich vyfukuje, ale ja ich prejdem asi 8 za mesiac. To je 48 dolárov. Čo je niečo trvanlivejšie? Bonusové body, ak sa mi podarí získať obrovský odtrhnúť 💪

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
QcRxPblrYX

Na záver napichajte drôtenú vlnu alebo oceľový čistič panvíc. Tie sú vyrobené z hrubého pevného skla. Ak chcete masívne šluky, dobré sú aj ecigarety.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Poznám chillum, ak nemôžem nájsť rovnú trubicu, fajčím z nich crack. Počítam, že naraz dáte len<100 mg? Zdá sa mi, že si pamätám, ako som fajčil pervitín z trubičky a crack z pervitínovej bubliny a oboje chutilo ako hovno. Mám pár rúrok a nejaké chore. Skúsim to, keď rozbijem tú bublinu, takže asi za 20 minút 😅

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Keď hovoríte bublina, myslíte tým jednu z tých malých sklenených bômb?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
OzFepqGEN5
olejový horák. Ľudia v okolí im hovoria bublinkovač, pretože bublinu nafúknete do sklenenej trubice, aby sa

broken_sharded

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Pozrite si toto video, tento chlapík má vape, z ktorého fajčí dmt, a na jeden zásah dostane toľko dymu, že je to breakthru na jeden zásah. Mohlo by to dobre fungovať aj pre črepy, pravdepodobne by to fungovalo lepšie ako horúca koľajnica po stlačení tlačidla .

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Kúpil som si PID regulátor/ohrievač a zariadenie na výrobu dabu typu klinec. Funguje to celkom dobre. Mám ho nastavený na575f, čo produkuje veľa dymu, ale nespáli ho príliš rýchlo

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Používam bublinkovač, ktorý je postavený robustnejšie, zaobstarajte si taký, ktorý má hrubšie steny a mal by vydržať dlhšie

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Moja aktualizácia je Kúpil som si vrecúško s enailom Je to v podstate bongo, ale rúrka sa vkladá zo strany. PID regulátor za 100 dolárov ju ohrieva a funguje úžasne. 150 dolárov usd. Fajčím z neho aj trávu, len používam iný kus misky

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Videl som, že niektorí fajčia na vodnej fajke alebo bongo(?).

- Mohol by niekto vysvetliť, aký je za tým dôvod?

- Absorbuje voda niektoré vedľajšie produkty pyrolýzy?

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Pre mňa je nastavenie jednoducho jednoduchšie na používanie a nerozbíja sa tak často. Chladí pary pred tým, ako do nich narazíte, a predpokladám, že filtruje niektoré nečistoty.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Pravdepodobne absorbuje niektoré produkty pyrolýzy a určite absorbuje nejaký produkt. Nie som si úplne istý jeho mechanikou, ale 100 % ľudí, ktorí si odpálili môj dab rig, tvrdí, že ich dostal do hajanu na 1 hit. Vo všeobecnosti oveľa vyššie ako na 1 hit z bubliny. Títo ľudia sú každodenní užívatelia ( môj plug a jeho kamaráti).
Približne raz za týždeň vylejem vodu do pyrexovej misky na koláče, odparím ju do sucha, prepláchnem acetónom a rozpustím vo vriacom izo, preženiem ju cez Bucknerov filter a nechám vykryštalizovať a získam celkom čisté kryštáliky.

Lordoftheshard 2

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
A pid regulátor termostatu nastavený medzi 500a 600f tým čistejší produkt znesie 600, že jeho zvyčajne testuje prevodovka čím vyššie teplo znesie, tým je čistejší