Akú metódu (metódu) syntézy by ste odporučili pre začiatočníka

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Dobrý deň, chcel by som syntetizovať metamfetamín a predávať ho. Aby som bol úprimný, som úplný začiatočník a o chémii neviem takmer nič (poznám len úplné základy). Chcel by som vyrobiť dostatočné množstvo na základe množstva peňazí, ktoré chcem zarobiť (takže by som povedal 8-10 kg). Predpokladám, že budem musieť začať výrobou malých dávok (aby som sa zacvičil)... Akú metódu syntézy metamfetamínu by ste mi odporučili ? S vedomím, že by som chcel časom vyrobiť 8-10 kg (ideálne za týždeň) a že som úplný začiatočník. Predpokladám, že ak to chcem nakoniec predávať, bude to musieť byť aspoň slušne čisté a kvalitné, takže to treba brať do úvahy.
Ešte by som chcel dodať, že by som najradšej kupoval svoje chemikálie na základe syntézy, ktorú sa naučím. Ďakujem.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Na začiatok by ste si mali preštudovať všetky tu uverejnené techniky. Preštudujte si používané činidlá. Pochopte, aké činidlá si môžete sami kúpiť. Všetky metódy nie sú veľmi zložité, všetko závisí od zručností.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Ak chcete vykonať chemickú reakciu v niekoľkých krokoch, musíte sa naučiť chémiu. Je to ako povedať: "Chcem napísať román, ale neviem písať. Ako to mám urobiť?". Nuž, naučte sa sakra písať!
Ak sa reakcie naučíte len tak, ako by ste sa naučili recept, veľmi akútne riskujete neúspech, rovnako ako keď sa naučíte piecť suflé len podľa receptu. V 7-8 prípadoch z 10 sa vám suflé nepodarí vykysnúť a skončíte s vyprázdneným a zničeným hlavným chodom. Zatiaľ čo skúsenému kuchárovi sa to podarí hneď na prvý pokus.
Ak sa teda nevzdelávate v oblasti chémie a netrénujete s malými dávkami, aby ste zistili, čo funguje a čo nie, s najväčšou pravdepodobnosťou nakoniec zničíte cenné prekurzory.
V skutočnosti musíte trochu rozumieť teórii kyselín a zásad, destilácii, technikám separácie a sušenia, rozpustnosti, čisteniu vášho produktu a kontrole čistoty a platnosti konečného produktu. Choďte sa vzdelávať alebo si nájdite Waltera Whitea, aby vás to naučil.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Dobre, no som ochotný sa učiť. Aká úroveň chémie sa na to vyžaduje ? Viem o kyselinách a zásadách, základné stredoškolské veci, ktoré poznáte, len nie tie univerzitné.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Začnite teda jednoduchou vecou, ako je napríklad skutočné čítanie vlákien o varení metamfetamínu na tejto stránke. Potom si vygooglite všetko, čo vám nie je jasné. Pozrite si videá na youtube o chemických postupoch (nie, na youtube nenájdete žiadne videá, kde sa vyrába metamfetamín, ale nájdete veľa takých, kde sa vykonáva acidobázická extrakcia, separácie, frakčné destilácie atď. atď), ktoré sa spomínajú v príspevkoch, a vygooglite si všetko o všetkých potrebných činidlách vrátane toho, kde ich kúpiť.
A ak nie ste schopní takto vyhľadávať informácie, toto nie je pre vás.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
To je duch! Teraz, či už skončíte s výrobou liekov alebo nie, získali ste vedomosti na celý zvyšok života. Hodnotu, ktorú vám nikto nemôže vziať.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
V mojom prípade, či už nakoniec budem vyrábať drogy alebo nie, získam vedomosti do konca života; a tiež tony vybavenia, ktoré možno nikdy nebudem potrebovať alebo sa ho budem môcť zbaviť.