Question Čo teraz robiť s mdma freebase zmiešanou v acetóne (po úplnom zlyhaní s plynnou HCL)?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Zmiešal som približne 800 ml mdma freebase v 8 l studeného acetónu. Potom som mal okysliť suchým plynným HCL, ale bol to totálny neúspech, do banky s mdma freebase v acetóne neprišla ani 1 bublina z HCL...
Môžem uchovávať freebase v acetóne v mrazničke alebo sa znehodnotí?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Moja zostava boli 3 plastové vedrá spojené plastovými rúrkami. Plastové vedro číslo 2 bolo prázdne vedro, pasca, ak by sa voľná látka na vedre číslo 3 nasala.

Do prvého vedra som dal 800 g chloridu vápenatého. Na vedro som nasadil veko a cez jeden z vopred pripravených otvorov som nalial kyselinu muriatickú. Neprebehla žiadna reakcia! Ani jedna bublina plynu v mojej mdma freebase v acetóne.

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Zaujímavý segment sa vhodne začína v čase 4:20
Netreba si vymýšľať, pri použití nevysušeného plynu hcl sa produkt stále získa, sústreďte sa na to, aby ste to znížili, než možno uvažovať o pridaní sušiacich trubíc do pracovného roztoku.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Ale to je s kyselinou sírovou? Skúšala som vysušiť HCL s chloridom vápenatým a nefungovalo to. Tak som pridal kyselinu sírovú priamo do mdma freebase v acetóne do PH 6-7 a dal do mrazničky.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Kyselinu HCL nemôžete vysušiť chloridom vápenatým.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
49
Deals
2
CaCl a HCl(aq) nereagujú za vzniku HCl(g). Aj na vysušenie plynu by ste ho museli prepustiť cez sušiace činidlo, nie ho vložiť do reakcie. Na vytvorenie HCl(g) môžete použiť H2SO4 a suchý NaCl (alebo CaCl, ak ho naozaj chcete použiť). MDMA by mal byť schopný sedieť v acetóne bez problémov, pokiaľ vo vašom roztoku nie sú iné chemikálie. Pridanie HCl(aq) do vášho roztoku spôsobí vytvorenie soli; pridali ste však aj množstvo vody, v ktorej bude váš MDMA rozpustný. V mrazničke sa vám môže zrážať nejaký produkt, ale väčšina zostane rozpustená. Pekne povedané, tak trochu ste to posrali lol. Predpokladám, že nemáte rotovap alebo dokonca vákuovú pumpu, takže moja najlepšia rada pre vás je zaobstarať si elektrickú deku, veľkú misku a ventilátor. Nalejte všetok roztok do misky (ak sa vám tam nezmestí, môžete to urobiť po častiach), položte ju na elektrickú deku a fúkajte na ňu ventilátorom. Dajte ju von alebo na miesto, odkiaľ môžu výpary uniknúť, a budete čakať, kým sa odparí. Ventilátor a jemné teplo to urýchlia. Ak ho budete príliš zahrievať, bude sa rozkladať. Buďte trpezliví. Po tom, ako sa všetko rozpúšťadlo vyparí, vám zostane zvyšok MDMA HCl.
Veľa šťastia

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
69
Isn't there a post on here saying you could make hcl gas from cacl and hcl aq or did I miss read that post? I tried it once tho, it doesn't work that well.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Áno, mám destilačné zariadenie a malú vákuovú pumpu, ktorú som kúpil z ebay za 12 eur 15 l/min. Elektrickú deku nepotrebujem! A už zbieram mdma, ktoré sa vyzrážalo.

Teraz mám mdma zmiešanú s vodou v acetóne. Budem destilovať acetón a potom si myslím, že najlepšia metóda je urobiť acidobázickú extrakciu?
Najprv zmiešam znečistený roztok s vodou, nepolárnym rozpúšťadlom, ako je metanol a hcl. Mdma soľ sa rozpustí vo vode, ale nie v nepolárnom rozpúšťadle. Odstránim vrstvu metanolu.
Potom pridám vodu sNaOH a metylchloridom, mdma voľná báza pôjde na dno spolu s metylchloridom a odstránim vrstvu vody.
Študujem acidobázickú extrakciu, je to správne?

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
49
Deals
2
Namiesto toho by ste potom mohli skúsiť vákuovú destiláciu na odstránenie acetónu. Vaša výveva je dosť slabá, ale trochu to pomôže.
Extrakcia kyselinou a zásadou je reálnou možnosťou. Metanol sa mieša s vodou, takže nevytvorí samostatnú vrstvu. Ak máte DCM, bude to fungovať, ale nie metanol. Budete musieť odstrániť všetok acetón, pridať DCM do vody a potom ho oddeliť, aby ste odstránili všetky nečistoty. Pridajte NaOH a viac DCM. Teraz sa MDMA presunie do vrstvy DCM. Odparte DCM. Znovu rozpustite v IPA/toluéne alebo v inom rozpúšťadle, cez ktoré môžete prepustiť HCl(g). Potom produkt prefiltrujte.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Urobil som odpar acetónu zo zmesi acetónu a FB. Nie je to ťažšie ako odparovať petroléter po extrakcii bázou. A bod bolenia je nižší.

Chemical Ali

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ak si nie ste istí, ako to správne splyniť, môžete jednoducho použiť kyselinu a malé množstvo dH20, aby ste dosiahli pH 6-7, a nechať vodu pomaly odparovať, aby ste získali MDMA HCl. Nepolárne rozpúšťadlo (toulén, xylén, DCM atď.) by udržalo vašu voľnú bázu dobre rozpustenú a k nej pridáte HCl (po riadnom vyčistení/premytí voľnej bázy) so zásadou/vodou, soľným roztokom alebo akokoľvek sa rozhodnete zdokonaliť ju ad potrebou.

Alebo ju jednoducho splynujete. Úprimne povedané, nikdy som nepoužil plyn na acetón s obsahom freebázy, ale s xylénom a éterom sa toho splynulo veľa. Oba spôsoby sú prijateľné, pokiaľ sa neponáhľate alebo niečo podobné.

S láskavým pozdravom,
Ali