Question Kam máte predajcovi povedať, aby zásielku poslal?

monsterpen8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Chcem si prvýkrát kúpiť nejaké lieky na darkwebe, ale aká by mala byť dodacia adresa, pretože nechcem, aby predajca poznal moju domácu adresu. Takže si necháte poslať zásielku na odberné miesto pošty alebo si zásielku necháte poslať priamo domov?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
V závislosti od toho, kde žijete, budete potrebovať mŕtvu schránku alebo nejaký druh anonymnej zásielkovej služby. Greez

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Počuli ste už niekedy o mŕtvej kvapke?

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Som z Brazílie a neuveriteľné, ako sa zdá, že som išiel tento termín poznať až dnes. Tu používame termín "oranžový" pre ľudí, ktorí vykonávajú tento druh služby

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Je lepšou metódou použitie mŕtvej kvapky na prijatie mojej objednávky a prevzatie od neho?

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Mŕtva kvapka od dôveryhodného dodávateľa je bezpečnejšia ako prijímanie liekov prostredníctvom poštovej schránky

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Súhlasím, len si neviem predstaviť, že by sa to v Amerike ujalo. Jednoducho nemôžem asi byť poctivec alebo len ľudia naspäť prečesávajú každý centimeter všetkého a každú ulicu. Ľudia, ktorých som sa snažil robiť veci skrývajú veci a vrátil sa a oni boli preč a ani tu nehovoríme o hlavných položkách. To je len mesto, ktoré som na juhu. Myslím, že sú to asi nejaké dobré miesta. Dobré mestá, ale vždy som chcel, aby sa to tu ujalo, a jednoducho to nevidím. Počul som. Pevne dúfam, že sa mýlim, alebo niekto, kto vie o pláne, ktorý fungoval.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
V USA musíme používať skutočné meno a adresu, inak sa veci môžu veľmi skomplikovať, že mi odpadá povinnosť okamžite prísť do USA

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
testint ........ nejakú radu, kam poslať v USA okrem môjho domu?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Bohužiaľ nie alebo by som neodporúčal pre ostatných ľudí. Nenechal by som si ho poslať nikam, kde by som nemohol prevziať plnú zodpovednosť, ak by s*** udrel do ventilátora. Ale ak máte dôveryhodnú vybudovanú sieť, ktorá by bola ideálna a miesta, ktoré denne prijímajú balíky, sú najlepšie, ktoré sme strávili celkom rok a pol objednávaním z Číny a ešte horšie ako Holandsko, neškodné b******* položky, ktoré vyzerajú podozrivo pod röntgenom PM mi ďalšie konkrétnejšie triky, ktoré sme sa naučili. Žiadny z nich sa neosvedčil na 100 %. Sú stále veľmi dobré

crazylabs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
keď ste z nemecka, môžeme vám pomôcť s anonymom "DHL Packstation", jeho práca je jednoduchá, potrebujete len starý smartfón, otvorenú wlan a predajcu, ktorý tam môže poslať na DHL alebo poštu.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Preto som si objednal výrobok do domu. Mohli by ste si ho nechať poslať ku kamarátovi alebo susedovi a pokúsiť sa ho nenápadne získať, ale to sa komplikuje a zahŕňa viac ľudí, čo sa mi nepáči.

Dobrý predajca vás požiada, aby ste mu poslali údaje o odoslaní zašifrované PGP (to by sa malo robiť vždy. Zaisťuje, že adresu uvidí len predajca.) Ak nepoužívate pgp, naozaj sa ho musíte naučiť a využívať.
Predajca zvyčajne pošle váš výrobok skryto tak, že ho zamaskuje ako niečo iné a podľa potreby vákuovo zapečatí. Vo všeobecnosti normálne vyzerajúci balík je snáď nepovšimnutý ako všetky ostatné balíky.

V USA sa nepoužívajú mŕtve schránky tak často, ako by sme mali

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Dobre, idem sa vzdelávať v oblasti PGP. To, čo potrebujeme v USA, je dobrý vstupný bod, aby sme sa dostali do krajiny, a potom regionálne mŕtve kvapky odtiaľ.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Súhlasím s tým. Chcel by som vedieť viac o tom, ako to robia predajcovia v iných krajinách

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
použiť adresu suseda, ktorý tam čaká v predpokladanom čase príchodu

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Neviem, či je to trend, ale videl som, že to poriadne vybuchlo

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Áno, videl by som to zle. Možno keby ste istý čas sedeli doma, mohlo by to byť lepšie?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
93
Ak poznáte niekoho, kto pracuje v spoločnosti Resthome.