Question Prečo sa Vicodin zdá taký nezvyčajný?

JukoAndy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Nie som odborník na opiáty, možno sa oxidy syntetizujú ľahšie; viem len, že som šokovaný, že o tom nemôžem nájsť ani jeden príspevok.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Moja skúsenosť je taká, že ľudia väčšinou chcú veľké veci, ako je napríklad Oxy. Je to teraz ťažké, pretože sa musíte starať o fent

JukoAndy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Myslím, že som nikdy nerobil oxy, ale vicodin, keď som bol mladší, pôsobil takmer ako dlhotrvajúci kokaín; ale mám to adhd, takže výsledky sa môžu líšiť.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Samotná značka sa už nevyrába, ale myslím si, že tento termín pozná viac ľudí ako niektoré iné, napríklad loraset alebo loratab a Norco, ktoré sa v USA už tiež nevyrábajú. Hydrokodón je asi toľko a sú problémy s dodávkami kvôli všetkým súdnym sporom a škrtom opioidov, takže sa teraz vyrábajú len generiká a veľká časť z nich sa pravdepodobne nevyrába v USA. Oxy je tiež vždy populárnejší a bol č. 1 predpisovaný liek proti bolesti po mnoho rokov v USA, kým sa nezačali bs s crackdown, ale to môže byť stále? A áno, na každého pôsobia trochu inak. Ak však chcete skutočný oxy alebo dros, môžete ich dostať tu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Je to aj regionálne. Tam, kde som vyrastal, sú všetky hydrochloridy vicodan a tam, kde vyrastala moja manželka, sú všetky hydrokodóny Lortab. O "lortabe" som do svojich takmer 30 rokov nikdy nepočul

JukoAndy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Totiž, to, že vicodin je šialene vzácny, nie je až také zlé; teda, ak je tu molly skutočná, som z toho oveľa viac nadšený.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Potvrdím vám, že Jesse James a Thuggaking majú legálne molly
QJdn6GpjDN

Ak sa posuniete celým zoznamom fóra, až kým sa nedostanete do americkej sekcie, zastavte sa na pripnutom príspevku a pravdepodobne vám môžem získať vzorku zadarmo, Heisenburg sa chystá vyjsť z vrecka, aby vám dal drogy zadarmo. To je fakt.

Last edited:

JukoAndy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Ste absolútna G-jednotka! Veľmi si cením vašu pomoc! Zamierim do sekcie us a vytvorím príspevok! :3

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Keď o tom premýšľam, aj ja poznám len lortab. Myslím, že pár lekárov, od ktorých som ho dostal, povedalo "to bol" alebo "bol ako" vicodan. Na fľaši však nikdy nebolo napísané vicodan.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Dve značkové tablety hydrokodónu/paracetamolu. Sú rovnaké a myslím, že existuje aj niekoľko ďalších značkových názvov( prešiel som to)
Vicodin, Norco, Lortab, Co-Gesic, Lorcet, Hycet, Anexsia, Maxidone, Stagesic a Vicodin HP.