Ya Ba tabletky

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Akékoľvek informácie týkajúce sa tejto syntézy by boli skvelé. Hádam je to podobné ako pri pervitíne. Je to určite stimulačná droga. Vie to niekto?

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Yaba yaba je názov pervitínu v Tailande, keď som tam bol pred niekoľkými rokmi.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
podľa psychonautwiki je yaba iný názov pre pervitín ^^;

na wikipédii sa však uvádza, že je to zmes pervitínu a kofeínu, navyše sa dodáva vo forme tabletiek. v každom prípade to nie je nová droga ^_^

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
V skutočnosti sa teším na proces jej syntézy. Ja sám som už dávno predtým zažil používanie tejto pilulky. Takže som neočakával, že to niekto bude považovať za nový liek

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
no, stačí si zaobstarať pervitín (návod na syntézu), kofeín v prášku, vhodné spojivo (môžem ti nejaké nájsť, ak chceš) a lis na tabletky (návod na lisovanie tabletiek)

a možno nejaké červené potravinárske farbivo, aby to bolo autentickejšie ^^;

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Lol. Máte nejaké skúsenosti so syntézou? Prosím, zverejnite celý postup podrobne. Veľmi by som to ocenil. A pre tvoju informáciu, tabletky sú oveľa lacnejšie ako cena pervitínu tu. Chuť je veľmi odlišná a kvalita je viac 2 alebo 3 krát silnejšia ako pervitín z vlastnej skúsenosti. Zvyčajne sa zmiešajú s metamfetamínom ako naposledy, čo som tiež urobil. Takže dúfam, že si o tom niečo pomyslíte.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
Nemám osobnú skúsenosť, ale urobil som nejaký výskum. existujú rôzne spôsoby syntézy, je viac ako jeden spôsob, ako stiahnuť kožu z mačky ^^;

dajte mi vedieť, ktorý z nich chcete urobiť, a môžem sa vám pokúsiť pomôcť (porovnanie syntézy)

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Jeho obsah je v poriadku. Myslím si, že je lepšie, aby vám v tomto smere poradil niekto z chemického prostredia, ak nemáte žiadne skúsenosti týkajúce sa tejto oblasti. Domnievam sa, že to nie je veľmi podobné ako syntetizovať pervitín alebo amfetamín, pretože medzi tabletkami yaba a pervitínom/ampfetamínom je veľmi veľký rozdiel v cene. A to by sa odrážalo od použitej položky/reagenta. Nechápte sa zle. Ale vďaka.

• Like
Reactions: vis

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
.

Last edited:
  • Like