160°C

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Zato ženi rečem, da ne bova kupila nobene osmice za 60 dolarjev. Najmanj 100 dolarjev in ne ponudimo nobene cene. Če je sranje tako poceni, je to nekaj Wongovega. Sem na približno 800 čevljih nadmorske višine, zato bi morala biti prava številka 165 °C. Poglej, kako rjava je postala. Dobesedno se je stopila naravnost v rjavo. Dobrodošli v Ameriki! Okus je bil posran, zaradi tega in cene sem si mislil, da ga moram preveriti.
KtoA3QeUMn
med do rjave barve.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Mešalne plošče Vevor bullshit se s priključeno sondo segrejejo le do 100 °C, zato jo potem po malem segrevam z gorilnikom. To je stopljena sveča, tekočina v čaši, sranje na dnu je bil prah na stari čajni svečki, ki sem jo stopil. Če bi bil pametnejši, bi najprej stalil samo njeno zunanjo stran in umazanija bi odtekla, vendar mi to ni bilo pomembno. Danes je bil naporen dan. Za projekt moram destilirati nekaj acetona, dietiletra in kloroforma.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Zato sem želel opraviti popravek c. Nadmorska višina spreminja atmosferski tlak, ki vpliva na. Temperatura naoljenja snovi, ne pa tudi temperatura taljenja +-167 °C je temperatura taljenja v reaktivnem letalu jumbo jet ali v podmornici. Gre za parni tlak.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Nekaj časa sem uporabljal Vevor. T-control je zame v redu: Njihov sondni zatič skorajda ne uporabljam, le za preverjanje vrelišča nekaterih topil.

Prava katastrofa je njihov magnet: prešibek je celo za zakisanje 500 g baze v 2-litrski bučki.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Vaša recenzija je natanko takšna kot moja izkušnja, vendar je bila moja še slabša. Kupil sem svoj Vevor in sprva ni želel zavrtet niti mešalne palice. Izvajala je ta divji ples, pri katerem se je palica obračala s konca na konec, nato je začela skakati ali leteti s površine. ugotovil sem, da je bil eden od magnetov vstavljen narobe. Tudi potem, ko sem ga popravil in nastavil magnet tako visoko, kot sem lahko, sem moral hitrost vrteti po 50 vrtljajev na minuto. Če poskušam z 200 vrtljajev naravnost preiti na 500, se ne drži. Poleg tega je sonda odklonjena za več kot 10°. sta veliki težavi. Še ena težava, ki me jebe, je, da nastavim 200 (najnižja nastavitev), včasih pa samo pospeši na 500 in se ustavi, nato pospeši na 340 vrt/min in se takoj ustavi, med vsakim pospeševanjem zmanjšam na 200, vendar mu je vseeno, za 2 sekundi poskuša zajebati 800 in se ustavi.😡

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Mislim, da imate najmanjšega, za 1L. Vendar ne skrbite: za 2L je enako sranje. Nop nobene razlike.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Nah, rudnik sh-3ABE 2000 ml