Question 2b3m in prokain / rezanje kokaina

Vansnuifwijk

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Pozdravljeni vsi,

imam nekaj izkušenj na kemijskem področju, vendar imam težave z nekaj stvarmi.

1) Rad bi vzpostavil proizvodnjo v majhnem obsegu 3mmc za sebe. Edina stvar je, da vsakdo tukaj govori o 2b4m, ali obstaja tudi kdo, ki je uspešno kupil 2b3m tukaj?

2) Moj partner išče nekoga, ki lahko pomaga pri rezanju koksa s prokainskimi opekami.

Upam, da mi lahko pomagate ;)

Na zdravje!

vansnuifwijk

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Ugibam, da je to zato, ker je vse, kar ste tam povedali, žaljivo in nevedno. Seveda nimaš nobenih izkušenj s kemijo, saj bi te zaradi slovnice, ki jo uporabljaš, vrgli iz laboratorija. Ljudi pozivamo, naj ne zmanjšujejo količine zdravil, ampak naj raje zaračunajo več. Na ljudi, ki režejo droge, večinoma gledamo kot na velike lopove in majhne tatove z nizko moralno vrednostjo. Verjetno ste objavljali prispevke, ki so bili videti kot oglaševanje za najem nekoga ali nakup nečesa. Za to je samo eno mesto trg in objava na forumu ali v klepetu je prekršek, ki ga je mogoče prepovedati
Stavim 5 dolarjev, da ste objavili se eral objave in niste niti prebrali pravil3s. Nahajajo se na dnu vsake strani v rubriki PRAVILA.

Vansnuifwijk2

Don't buy from me
New Member
Language
🇳🇱
Reaction score
0
Lol, hvala za odgovor, vendar je angleščina moj tretji jezik, zato je pribijati me na slovnico le slab razlog. Stavim, da je angleščina kot ameriški modus vaš edini jezik. Tukaj je veliko računov, ki ponujajo pomoč v zameno za €, to imajo celo v svoji biografiji, kaj pa oni?

Na zdravje

auc

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
18
Iz katere države prihajate?