Question 2c-x derivati iz 2,5-dimetoksibenzaldehida

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Ali lahko reakcijo, opisano v pihkalu, uporabim za sintezo 2cb za druge derivate, kot je 2c-d, in samo začnem z 2,5-dimetoksi-4-metilbenzaldehidom namesto 2,5-dimetoksiybenzaldehida ter izpustim halogeniranje na koncu (s prilagojeno količino c) ali moram uporabiti drug način in kaj bi se zgodilo, če bi reakcijo še vedno izvedel z 4-metil-dmba? Najlepša hvala.

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Resnično se opravičujem za to neumno vprašanje, seveda lahko to storite, opisano je celo v Phikal, samo nisem imel časa, da bi prebral celotno poglavje o 2cd in samo videl, da se je sinteza začela z nečim drugim kot 4-metil-dmba in nisem želel vložiti veliko denarja v nekaj, česar pozneje ne bom mogel niti uporabiti

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
424
Želim si, da bi obstajalo pravilo, da če objavite vprašanje, ne da bi se sploh potrudili poiskati forum, se ga zavrže.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/syntheses-of-2c-phenylethylamines.1431/

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Človek, kot sem rekel, mi je res žal za to vprašanje, ampak zadnjih nekaj dni sem bil res pod stresom in nisem imel veliko časa, da bi prebiral forum , funkcija, ki vam prikazuje podobna vprašanja, kot na primer na stackoverflow, bi bila rallye koristna, vendar ne vem, kako težko je izvesti takšno funkcijo. Upam, da imate lep dan, opravičujem se, ker sem vas motil.