4-MMC med uporabo zelo draži nosno votlino! To je zelo neprijetno!

4mmcyyds

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
4-MMC med uporabo zelo draži nosno votlino! To je zelo neprijetno! Ali je to značilnost zdravila 4-MMC? Ali je ni mogoče spremeniti?

4mmcyyds

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
4-MMC deluje odlično! Vendar pa med uporabo v nosu preveč draži nosno votlino in je zelo neprijetno! 4 - Ali je MMC tako dražeč za nosno votlino?

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Čisti 4-MMC ne bi smel močno dražiti, če pa v snovi ostane nereagirani bromoketon, ki je močan lakrimator, potem nosno sluznico opeče.
Svetujem vam, da uporabljate čiste snovi, nosno sluznico pa je treba med uporabo stalno umivati s slano vodo.

4mmcyyds

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ali bo čisti 4-MMC hidroklorid povzročil pekoč občutek v nosni votlini?

4mmcyyds

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pozdravljeni, ali pri uporabi v nosni votlini ne čutite pekočega občutka? Ali imate v nosni votlini kakršen koli drug neprijeten občutek? Zdravilo 4-MMC, ki sem ga izdelal, je bilo zelo učinkovito, vendar je bil močan pekoč občutek v nosni votlini zelo neprijeten! ! ! Čisti 4-MMC ne bo povzročil neprijetnega občutka v nosu, kajne?

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Mefedron povzroča rahel pekoč občutek v nosu, vendar je ta sprejemljiv, včasih celo prijeten.
Če pa snovi niste posušili do konca ali so v njej nečistoče reakcijskih produktov, bo pekoč občutek neprijeten in pekoč na nosni sluznici.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
232
Da nosna sluznica ne bi trpela, je stabilna skrb zanjo, ustrezni odmerki in pogostost uporabe ter kakovostna snov.

Po uporabi izvedite nežno izpiranje nosu s fiziološko raztopino, da odplaknete vse preostale ostanke zdravila in zmanjšate morebitno škodo. Za nežno izpiranje vsake nosnice uporabite stekleničko z razpršilom za nos ali Netijev lonček. Poleg izpiranja po uporabi je pomembno, da redno vzdržujete raven hidracije nosnih poti.
Suhi nosni prehodi lahko povzročijo draženje in poškodbe. Redno vlažite nosne poti z uporabo posebnih nosnih pršil ali izpirkov s fiziološko raztopino.

Med posameznimi epizodami uporabe drog pustite nosnim prehodom čas, da si opomorejo. Pogosta uporaba lahko privede do kroničnega vnetja in poškodb tkiva. Odmori in uporaba alternativnih načinov dajanja lahko pomagajo zmanjšati škodo.

Kot najboljšo možnost za vas vidim naslednje: za nekaj časa prenehajte z uporabo skozi nos, opravite okrevanje (izpiranje , hidracija, kapljice z dekspantenolom), zamenjajte serijo ali dobavitelja.

Če se pojavijo zapleti, nemudoma poiščite zdravniško pomoč.

Chem-Safe

Chem-Safe - Energy Control
Language
🇪🇸
Reaction score
25
Čeprav natančen razlog ni znan, obstajajo predlogi:
● pKa: Nekateri sintetični katinoni imajo vrednost pKa 7 (Wang et al., 2022).
● Nestabilnost molekule in sproščanje dražilnih nečistoč (Mcdermott et al., 2011).

Nasvet za zmanjševanje škode: peroralni RAO

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Ko menite, da vas 4-MMC peče v nosu, morate poskusiti 100 mg 5-MAPB.
Vem, to je le številka višja, vendar temu lahko rečemo "pekoč občutek".

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
"za številko višje" brat, 5 mapb nima nič skupnega s 4 mmc

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Poleg tega mislim, da ne bi smeli snifati 5 mapb

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Poleg tega mislim, da ne bi smeli snifati 5 mapb

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Nikoli nisem imel nobenega 4mmc, ki bi sploh gorel. Resnično se zdi, da je kot nič. Ali ga niste očistili ali pa ste ga preveč zakisali

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
4mmc sploh ne gori, verjetno nimate 4mmc ali pa ga imate, vendar ste novinec.

če ste izkušen uporabnik (prej ste jemali droge) in se vam zdi 4mmc neprijeten ali boleč, potem imate verjetno 3cmc ali 4cmc.

Te kurbe so boleče, 3cmc je najbolj strupeno smetišče, ki sem ga naredil. raje bi naredil pentedron kot to sranje, niti se ne šalim.

Ne pozabite, da samo zato, ker vam je diler prodal kristal in rekel, da je to mefedron, to najverjetneje ni tako. ne vem, od kod ste, ampak "mefedron" v moji državi je samo 3cmc.

vsi kristal za 12 evrov imenujejo mef

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
na primer v primerjavi z amfetaminom ali kokainom 4 mmc vsekakor peče, vendar je v primerjavi s 3 cmc zelo prijetno