Question 4MMC (mefedron)

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Pozdravljeni,

načrtujem, da bom svojo prvo izkušnjo v sintetičnem svetu postavil z mefedronom.

Zdaj te droge ne poznam najbolje, zanimalo me je nekaj stvari. Od ljudi, ki imajo izkušnje s to drogo, bi želel izvedeti več.

1. Kako priljubljen je ta izdelek v vaši državi?
2. Kakšne so cene zdravila 4MMC v razsutem stanju. od 1 kg do ... (za ljudi s pravim znanjem o tem zdravilu)

Zanima me to. Načrtujem, da bom ponudil vse v čisti obliki, ko bo prišel ta čas. Zato vas prosim za informacije o tem z izkušnjami ali o cenah, ki jih poznate. Da bom lahko ocenil sam. Zlasti o priljubljenosti izdelka želim izvedeti več in o ceni v BULK.

Navedete lahko tudi, ali ste 4MMC kupili pri trgovcu in koliko vas je to stalo. Potem bom lahko naredil svojo oceno.
Rad bi slišal od različnih ljudi in krajev njihovo znanje o 4MMC.

Hvala vsem;)

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Mefedron postaja izjemno priljubljen povsod, kjer se pojavi. Kar zadeva cene, je vredno preučiti lokalni trg in razpoložljivost reagentov za sintezo. Povprečna tržna cena za 1 kg kakovostnega izdelka se bo gibala od 8.000 dolarjev in več.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Pozdravljeni.

"1. Kako priljubljen je ta izdelek v vaši državi?"
Mefedron in drugi katinoni so postali izjemno "priljubljeni" in se uporabljajo v vzhodnoevropski regiji, regiji SND (Rusija,Belorusija,Ukrajina) ter Združenem kraljestvu skupaj z Nizozemsko in okoliškimi državami. To ni bilo vedno tako, seveda najprej, ko so sintetični katinoni postali hit znotraj sveta uporabnikov drog, mefedron ni bil večinoma tako uporabljen s strani "običajnih" uporabnikov drog [v zgoraj omenjenih regijah], seveda pa je bil lažje dostopen in cenejši za nakup. Danes pa so na voljo sračje serije sintetičnih katinonov (4mmc,4cmc,3cmc) ali v bistvu vse snovi HCl, ki jih je mogoče kristalizirati v kristale, ki so prijetni za oči in bolj gorijo (večina ljudi verjame v idiotsko zmotno prepričanje, da bolj ko gorijo, močnejši so ...) in jih je mogoče dajati z insuflacijo. In ti ljudje sploh ne vedo, kakšno snov kupujejo, saj skoraj vse katinone imenujejo "kristali".
*S"njimi" sem govoril o statistično velikem odstotku ljudi predvsem v vzhodnoevropskih državah.

"2. Kakšne so cene 4MMC v razsutem stanju. od 1 kg do ..."
Odvisno od nekaterih resnih dejavnikov, kakovosti, razlike v razmerjih stereoizomerov na različnih serijah, regije. Toda če govorimo o povprečju, se za mefedron po tržnih cenah zahteva nekje od 7500-10000 evrov (saj je spet odvisno od prej omenjenih dejavnikov).

"če bi kupili 4MMC pri trgovcu in koliko bi vas to stalo"
Nikoli ne bi bil tako neumen, da bi kupil smeti, ki bi jih tukaj na ulicah prodajali kot mefedron, sem pa testiral več serij mefedrona od poljskih prodajalcev. Če pa najprej odgovorim na vaše vprašanje, bi gram "kristala" [ki lahko vsebuje od 4 mmc do 3 cmc, seveda razrezanega do nezavesti in res umazanega] na ulicah stal od 30 do 40 evrov za gram.

Če nameravate mefedron proizvajati v večjem obsegu, bodite pozorni na to, da med sintezo ne boste prehitevali z nobenim korakom, oksidacijo in nečistoče je res lahko doseči, če pri sintezi te snovi ne boste strogo upoštevali pravil.

Po končani kristalizaciji so zelo priporočljive večkratne rekristalizacije, saj večina prodajalcev mefedrona prodaja sranje smrdeči kavstični mefedron, čemur bi se lahko do % izognili, če ne bi hiteli s koraki in bi izdelek skrbno prečiščevali in rekristalizirali.

Prav tako bodite pozorni na razmerja stereoizomerov, saj ima izomer dextro bolj prevladujoč dopaminergični učinek, manj pa norepinefrinsko in serotonergično afiniteto. Medtem ko ima levi izomer večjo prevladujočo serotoninergično in noradrenalinsko afiniteto, manjšo pa dopaminergično.

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Spoštujem vaš čas in trud, ki ste ga vložili v to sporočilo. Zahvaljujem se vam za to.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Brez težav. Sporočite mi, če imate kakršna koli druga vprašanja v zvezi z mefedronom ali drugimi sintetičnimi katinoni v okviru te teme.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
izdelan meph je zelo poceni in enostaven za izdelavo 1 kg 4mmc na poljskem je približno 14.000 PLN do 16.000 PLN

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Pri nakupu reagentov za 1 kg mefedrona je mogoče doseči 300-500 dolarjev.