Question 55 galonskih sodov?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Vem, da je to mesto usmerjeno v prodajo kemikalij in opreme, vendar menim, da bi bilo zelo produktivno, če bi nam nekateri člani tukaj z izkušnjami v merilu dali nekaj zapisov o tem, kako izvajati določene reakcije v merilu v 55 galonskih sodih.

Vem, da laboratoriji v velikem obsegu uporabljajo stvari, kot so 55-galonski sodi, grelni plašči za omenjene sode, naprave za mešanje teh sodov, in iskreno povedano, to je precej pogosto, zlasti za velike proizvajalce, ki bodo uporabljali viličarje za prevoz sodov s kemikalijami ves dan.

Pravim le, da če imajo ljudje na voljo cenejši in diskretnejši način sinteze, lahko proizvedejo več in dlje časa poslujejo, kar pomeni več denarja za prodajalce kemikalij in opreme.

jessejames122669

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
43
Deals
3
Temu pritrjujem.
priprava za obsežno proizvodnjo je draga in možnost, da ima nekdo denar za 50 ali 100l reakcijsko posodo, ni realna. ne na začetku. Vidim njihovo vrednost in z vsem srcem odobravam, da si jo priskrbite ali celo eno pri 100 l in eno pri 5 l.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
To je odvisno od tega, kaj želite izdelati. Amfetamin lahko izdelujete v 1000-2500-litrskih rezervoarjih iz nerjavnega jekla. Narejene iz nič ali iz starih proizvodnih rezervoarjev, rezervoarjev za mleko itd.

200L bobni ali 1000L rezervoarji ibc za reakcijo nabh4 za proizvodnjo mdma

200L bobni za proizvodnjo 10L metamfetamina v 30 minutah z al/hg

in lahko nadaljujem...

Razlog, zakaj ljudje ne pišejo o tem tukaj, je poskus in napaka. Med preskušanjem plačate veliko "učnega denarja" za neuspehe. Zakaj bi ljudem dajal svoje trike zastonj, če si zajebal 100 tisočakov vredne izdelke, da bi izumil dober recept.

na primer 4mmc, 1kg tehtnica je enostavna, 50kg tehtnica je pekel.

jessejames122669

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
43
Deals
3
ja, smiselno. to bi bilo precej intenzivnih 30 minut. Ali ni problem, da bi toplota uničila amin? pri 100-gramskih serijah je postajalo precej vroče.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Da, toplota je velik problem

Solution