Torej, dostikrat se ukvarjam s prodajo različnih snovi, vendar sem pred kratkim naletel na drugačno vrsto tržišča, za katero resnično nimam znanja/izkušenj. Zanima me le, kakšno vrednost bi imeli pravi potni listi, vozniška dovoljenja itd. in kam bi jih bilo mogoče prenesti. Imel sem že precejšnje število strank, ki so svoje osebne dokumente uporabile kot zavarovanje. Medtem ko je bil moj prvi instinkt, da se prikažem in prijazno obiščem, da bi izterjal dolgove, pa mi je moj prijatelj povedal, da je pri njihovi prodaji, zlasti potnih listov, mogoče zaslužiti denar.
To je daleč zunaj mojega kolesarskega prostora, zato me je zanimalo, ali bi mi lahko kateri od prijateljev tukaj pomagal usmeriti v pravo smer za to trgovino. Če je to napačna nit/forum, me lahko usmerite na boljši vir. Zanima me samo, ali imajo ti predmeti resnično vrednost, če je cena prava, bi lahko začel sprejemati ID kot plačilo za izdelek.
Hvala za morebitne odgovore,
M
To je daleč zunaj mojega kolesarskega prostora, zato me je zanimalo, ali bi mi lahko kateri od prijateljev tukaj pomagal usmeriti v pravo smer za to trgovino. Če je to napačna nit/forum, me lahko usmerite na boljši vir. Zanima me samo, ali imajo ti predmeti resnično vrednost, če je cena prava, bi lahko začel sprejemati ID kot plačilo za izdelek.
Hvala za morebitne odgovore,
M