A-orodje v Amfetamin Hcl

mental

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ali obstaja kakšen priročnik, kako narediti (A-Oil)n-formo amfetamina v amfetamin hcl? Hvala.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Pozdravljeni. želite dobiti točno amfetamin HCl ali METHamphetamine HCl?

Last edited by a moderator:

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Da, končni izdelek bi bil amfetamin SULFAT in ne HCl.
Formilamfetamin bi obdelali tako, da bi mu dodali HCl, da bi dobili amfetamin. Nato ga bazificirate, rekristalizirate in s paro destilirate prosto bazo. Nato dodajte žveplovo kislino in voilà: amfetamin sulfat.

mental

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ok, mislil sem, da je to enako ali podobno kot pri kokainu, da je končni izdelek hcl. Nisem kemik, zato upam, da mi boste oprostili. Ali je mogoče, da se naučim tega postopka, če mi dajo vodnik po korakih, in ga najprej previdno izvedem v manjšem obsegu? Je kdo pripravljen deliti ali prodati to znanje? Oh in mislil sem amfetamin in ne metamfetamin.

WillD

Expert
Reaction score
1,062
Amfetaminska sol HCl je zelo nestabilna (hidrofobna). Soli HCl za metamfetamin, kokain in številne druge snovi so stabilne oblike.

Last edited by a moderator:

mental

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ok, zato naj vprašam na pravi način. Ali ima kdo priročnik ali ga lahko izdela, kako pretvoriti a-olje v amfetamin sulfat? Hvala

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426

mental

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Zahvaljujemo se vam. Tudi zdaj se počutim v zadregi, ker ga nisem našla sama.

Dis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Pozdravljeni vsi,
ali sem to pravilno razumel....
Ali lahko za izdelavo amfetamin sulfata iz olja A (amfetaminske baze) uporabite žveplovo kislino s čistostjo samo 15 %?
Kaj pa klorovodikova kislina 30-33 % techn. 250ml?? Kaj dobite kot rezultat uporabe klorovodikove kisline, če je to sploh mogoče? amphetamine hydrochloride....
Kaj pa 39-odstotna čista fosforjeva kislina? To je verjetno amfetamin fosfat?
Ali pa sem se popolnoma zmotil in vedno potrebujete kisline z najvišjo čistostjo, tj. 96-99 %.
Kaj še potrebujete za izdelavo amfetamina iz olja A? Slišal sem, da potrebujete tudi čisti metanol, ali je to res?
Imam dober vir čistega metanola, morda ga večina od vas že pozna: "Tankpatronen" / "kartuše za gorivo" ....
V Nemčiji ni mogoče kupiti teh kemikalij v tako visoki čistosti... Ali pa imate odnose s pravimi ljudmi....
Ali so kje na forumu Navodila, kako narediti postopek korak za korakom ali mi lahko kdo pošlje povezavo do tega, na primer?
Vem, da je A-olje + žveplova kislina = amfetamin sulfat.
Ampak ne vem, kako deluje celoten postopek, ne more biti tako, da potrebuješ samo dve stvari, A-olje in žveplovo kislino.....
Super bi bilo, če bi me kdo razsvetlil!
Ker imam zdaj nekaj olja A-Oil, vendar ne vem, kaj naj z njim naredim :)
Lep pozdrav
Dis

Ok, na nekatera vprašanja je odgovorjeno, videl sem video, v katerem naredi amfetaminsko freebazo, nato zmeša aceton z žveplovo kislino in to po kapljicah zliva v freebazo, dokler se ne obori in je pH pravi.
Ali to pomeni, da potrebujem samo žveplovo kislino in aceton za izdelavo amfetamin sulfata iz olja A?
Kako pa je s čistostjo sestavin, ki sem jih omenil zgoraj, ali mi lahko kdo odgovori na ta vprašanja, samo iz radovednosti....

Last edited:

Xiaoyan

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
A kaj je olje?

Ali je amfetamin olje?

Ali je imelo drugo ime?

ali sta ta izdelka enaka?
A-olje | BMK olje | fenilaceton | PMK olje | MDP2P olje | P2P olje

Last edited:

DEA:)

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3

Ime analita N-formilamfetamin
Številka CAS 22148-75-0
Molekularnost Formula C10 H13 N O
Molekulska masa 163,20
Natančna masa 163,2163
IUPAC N-(1-fenilpropan-2-il)formamid

https:// en.m.wikipedia.org/wiki/Formetorex

Mislim, da je to ta, kajne? Kaj pa njegova lastna aktivnost? Gremo na raziskavo.

drpepperz2!

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Da bi odgovoril na vprašanje, je dokaj enostavno, hcl ni tako hidroskopičen, kot se domneva, a-olje se razlikuje po kakovosti, zato natančne formule ne morem podati.

Če je mogoče dobiti, lahko dobite največ 37-odstotno raztopino hcl, po možnosti v metanolu. Raztopina v vodi deluje, vendar je veliko bolj težavna.

Če je torej 37 % hcl v metanolu dosegljiv, veste, koliko moll baze ima vaše olje. Hcl lahko razredčite z več metanola in izračunate majhno prekoračitev hcl za pH ~6,7.

Dodajte ga po kapljicah, medtem ko imate majhen vrtinec, po dodajanju metanola+hcl pa po potrebi dodajte še več metanola in mešajte še nekaj časa.

Izdelek ni rdeč. Sušimo. Izmerite ph suhega prahu tako, da ga dodate 20 ml destilirane vode, če je ta pH 7, ga lahko še vedno uravnavate z dodajanjem metanola in olja ali z dodajanjem metanola±hcl, dokler ne dobite svojega amf-hcl, ki je na ustreznem PH.

Če je raztopina HCL-H20 običajna, vedno uporabite najvišji % HCL, ki ga je lažje najti, uporabite približno 1,5-krat večjo količino metanola, kot je prostornina olja A, po kapljicah dodajte HCL zaradi vsebnosti vode in videli boste, da oborina verjetno izgine, še preden doseže dno. Povečanje temperature. bo povzročila, da se bo voda še bolj strdila. Nadaljujte, dokler ne dosežete manjšega ph.

Tako ne boste imeli lepe paste, zato boste morali počasi prekuhati vodo ali pa približno 60 % prostornine dodati v metanol, 48 ur v zamrzovalniku, da se vaš A++ amf-HcL usede, odstraniti tekočino in pustiti, da se posuši, lahko preverite, ali je ph tekočine še vedno v mejah specifikacij, in prekuhate preostalo tekočino, da boste imeli preostali amf hcl.

Last edited:

MagikalFlashTrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Ali ste prepričani, da bo 70-odstotni H2SO4 ali HCl vseeno dovolj čist za optimalne pogoje? ker, ja, mislil sem, da H2O ubija molekule Amph in da je na primer izpiranje z acetonom treba opraviti s čistim suhim acetonom!
... Zdaj sem še vedno zmeden, moj dragi*$*

Last edited:
Reaction score
314
Za pridobivanje amfetaminskih soli je mogoče uporabiti vodne raztopine kislin
Razumeti je treba, da bo voda, ki je v njih prisotna, ovirala obarjanje izdelka
Za vezavo odvečne vode se uporabi suh aceton, pri čemer se bo produkt obarjal
Bolje je uporabiti zelo koncentrirane kisline