Pozdravljeni vsi,
ali sem to pravilno razumel....
Ali lahko za izdelavo amfetamin sulfata iz olja A (amfetaminske baze) uporabite žveplovo kislino s čistostjo samo 15 %?
Kaj pa klorovodikova kislina 30-33 % techn. 250ml?? Kaj dobite kot rezultat uporabe klorovodikove kisline, če je to sploh mogoče? amphetamine hydrochloride....
Kaj pa 39-odstotna čista fosforjeva kislina? To je verjetno amfetamin fosfat?
Ali pa sem se popolnoma zmotil in vedno potrebujete kisline z najvišjo čistostjo, tj. 96-99 %.
Kaj še potrebujete za izdelavo amfetamina iz olja A? Slišal sem, da potrebujete tudi čisti metanol, ali je to res?
Imam dober vir čistega metanola, morda ga večina od vas že pozna: "Tankpatronen" / "kartuše za gorivo" ....
V Nemčiji ni mogoče kupiti teh kemikalij v tako visoki čistosti... Ali pa imate odnose s pravimi ljudmi....
Ali so kje na forumu Navodila, kako narediti postopek korak za korakom ali mi lahko kdo pošlje povezavo do tega, na primer?
Vem, da je A-olje + žveplova kislina = amfetamin sulfat.
Ampak ne vem, kako deluje celoten postopek, ne more biti tako, da potrebuješ samo dve stvari, A-olje in žveplovo kislino.....
Super bi bilo, če bi me kdo razsvetlil!
Ker imam zdaj nekaj olja A-Oil, vendar ne vem, kaj naj z njim naredim
Lep pozdrav
Dis
Ok, na nekatera vprašanja je odgovorjeno, videl sem video, v katerem naredi amfetaminsko freebazo, nato zmeša aceton z žveplovo kislino in to po kapljicah zliva v freebazo, dokler se ne obori in je pH pravi.
Ali to pomeni, da potrebujem samo žveplovo kislino in aceton za izdelavo amfetamin sulfata iz olja A?
Kako pa je s čistostjo sestavin, ki sem jih omenil zgoraj, ali mi lahko kdo odgovori na ta vprašanja, samo iz radovednosti....