Amfetaminov sulfat in hidroklorid (HCL) iz A-OIL Amina Amph. Pomagajte, prosim, fantje

xzzcwisjmz1

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Pozdravljeni, imam nekaj vprašanj o amfetaminih, natančneje:
Amfetaminov sulfat b)Amfetaminov hidroklorid

Ker imamo novega dobavitelja amina, bi radi ustvarili najboljši/najčistejši končni izdelek (sulfat, hidroklorid).

Na forumu sem našel veliko načinov za pridobivanje sulfata iz amina (a-olje), vendar ne vem, kateri je najboljši:

Priprava sulfata:
1. Katero topilo je najbolje uporabiti in v kakšni količini glede na 1 l amina (a-olja).
2. Najboljši PH za sulfat je? 6-7? 7? 6?
3. Način pridobivanja? V amin vlijemo topilo, premešamo in nato dodamo žveplovo kislino? Ali morda kakšen drug način, našel sem jih veliko, npr. mešanje kisline s topilom in postopno dodajanje aminu.

Priprava hidroklorida:

Tu žal nimam nobenih informacij o prejemu. Nič o PH, postopku za ustvarjanje iz amina, sušenju itd.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Pozdravljeni, o tej temi se je na tem forumu razpravljalo že večkrat, v razdelku o amfetaminih pa je veliko člankov in publikacij o tem, kako nadaljevati z vašim A-OIL, da bi naredili njegov poznejši sulfat. Kljub temu bom pomagal. Svoje olje v razmerju 1:1 raztopite v acetonu, v drugi posodi pa pripravite mešanico 98-99 % žveplove kisline z acetonom v razmerju 1:10. Ko to pripravite, počasi kapljite razredčeno žveplovo kislino po kapljicah v razredčeno olje ob stalnem mešanju. Preverite pH do ph6 in ko dosežete ph6, prenehajte dodajati kislino. Tako dobite končni izdelek, ki ga filtrirajte in pustite, da se suši pri sobni temperaturi, dokler ni popolnoma drobljiv. (Če med dodajanjem kisline opazite, da je izdelek zelo gost, lahko dodate več hladnega acetona, da dobite maso, ki se bolje filtrira.)

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Pri standardni tehniki pripravite raztopino proste baze v alkoholu in tej raztopini dodajte raztopino žveplove kisline v alkoholu (pri pripravi te raztopine mešanico obvezno ohladite). V acetonu je nemogoče nevtralizirati prosto bazo amina z žveplovo kislino, ker aceton reagira s samokondenzacijo v dohodku žveplove kisline in daje veliko nečistoč.
Hidroklorida ne dobimo, ker je preveč higroskopičen.
Optimalno je 6 ph, zato lahko dobite porcioniran prah, ki postopoma dvigne ph na približno 7 in izdelek filtrira. Prašek na filtru obvezno sperite z majhno količino alkohola, da izperete ostanke proste baze iz praška, raztopino filtrata nato postopoma spravite na ph 6 in prav tako filtrirajte. S tem boste zmanjšali tveganje, da ph pade pod 6.