KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 Oct 5, 2022 #1 Pozdravljeni! Poskušam dobiti čisti benzaldehid in slišal sem, da ga je mogoče sintetizirati iz stirena. Ali je to učinkovita metoda?
Pozdravljeni! Poskušam dobiti čisti benzaldehid in slišal sem, da ga je mogoče sintetizirati iz stirena. Ali je to učinkovita metoda?
Y yin-yang Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 18, 2022 Messages 58 Reaction score 30 Points 18 06 Oct #2 Hmm, ne zares. Bolje je oksidirati benzilalkohol Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 06 Oct #3 Hvala za nasvet! To bom poskusil Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #4 Obstaja več načinov hidrolize benzilklorida obstajal je način s cimetovim oljem in natrijevim karbonatom Upvote 0 Downvote
Obstaja več načinov hidrolize benzilklorida obstajal je način s cimetovim oljem in natrijevim karbonatom
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 07 Oct #5 Videl sem to pot, vendar sem poiskal ceno in mislim, da je nekoliko draga za velike količine. Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #6 Ne video Nilska rdeča bom poskušal najti povezavo, da je bila nit Science Hub je uporabljena surovega cimetadlehida 300 ml in donos benzaldehida naj bi bil 150ml nisem poskusil sam Upvote 0 Downvote
Ne video Nilska rdeča bom poskušal najti povezavo, da je bila nit Science Hub je uporabljena surovega cimetadlehida 300 ml in donos benzaldehida naj bi bil 150ml nisem poskusil sam