Ker je to specializirano za proizvodnjo in tukaj je res veliko dobrih, inteligentnih dobro izobraženih uporabnikov in ne toliko prevarantskih otrok, ker sploh ne vedo, za kaj gre!
Cebulka je prav tako odlična, vendar žal večinoma ni v angleščini.
Tudi Dread mi je bil všeč, ampak ker je ves čas nedelujoč, je neuporaben! Ne vem, če je bil ukinjen...
Tudi mene zanimajo taki forumi, vendar brez neprofesionalnih gangsterskih otrok in ljudi brez posebnega znanja o drogah itd.
Torej, če obstaja kakšna "napredna" deska, mi prosim sporočite! Poleg drog, ki so me najbolj zanimale, me zanima tudi ponarejanje dokumentov in goljufije.
Vse to so velike teme, vendar poleg tega obstajajo samo deske z 90% noobs, ne želim deliti svojih informacij, ki sem jih zbral v preteklih letih, samo s strokovnjaki, ker drugače neinformirani ljudje vzamejo informacije in jih naredijo neuporabne, ker se pretvarjajo, da vedo, kaj počnejo.
Na primer, kako zgraditi skimmer ali toliko stvari, ki se jih bojim deliti z noobsi.
Tukaj z vsemi videoposnetki itd je vidno, da obstajajo profesionalci, ki želijo dvigniti ploščo in okrepiti skupnost!
Torej precej zadovoljen s tem, vendar sem odprt za nasvete za izgradnjo večje mreže in učenje od profesionalcev.