Question Najboljši način za kristalizacijo 4MMC v velikem obsegu

Mora

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Dobro počutje,

po forumu sem iskal najboljši način za kristalizacijo mefedrona v velikem obsegu, vendar sem našel veliko različnih metod z veliko različnimi mnenji različnih ljudi. Iščem najboljši način za pridobivanje lepih kristalov. Kot topilo uporabljam 2b4mp z DCM. Vse nasvete in napotke zelo cenim.

Lep pozdrav,
Mora

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
55
koliko za u je velika lestvica ?

Mora

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Za začetek je treba kristalizirati približno 15 kg

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
55
1 dan

Attachments

• MD7zGK52uI.mp4
    3.4 MB · Views: 0
Reaction score
306
Če imate čas, najboljše kristale dobite iz raztopine vode in alkohola v razmerju 30/70 v suhem prostoru pri temperaturi 18-20 ºC. Vendar bo ta postopek trajal več dni. Za sušenje zraka je najbolje uporabiti razvlaževalnik zraka.
Če imate omejen čas, je za uparjanje topila dobra izbira rotacijski uparjalnik. Izberite ga glede na prostornino. Za 15 kg mefedrona uporabite 30 litrov topila (voda/alkohol). Zato boste potrebovali rotacijski uparjalnik za 10 litrov ali več.
Vendar bo hitra kristalizacija vedno dala fino frakcijo. Proces rasti kristalov je odvisen od časa.

Last edited:

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
55
To lahko storite, vendar ne potrebujete

Reaction score
306
Druga metoda kristalizacije je znižanje temperature kristalizacijske tekočine. Za pridobitev grobe frakcije je potrebno postopno zniževanje temperature na manj kot -20 ºC.
Drobno frakcijo lahko dobimo s hitrim zamrzovanjem. Kot hladilno sredstvo se lahko uporabi suhi led (CO₂).
Kristalizacija je precej občutljiv proces. Za doseganje optimalnih rezultatov je potrebna praksa. Če potrebujete mojo pomoč, me prosim kontaktirajte po PM.