Na spletni strani eBay sem videl ponudbo za 2,5-dimetoksi-4-etiltiobenzaldehid (brez zadeve# , m.p 86-88C). Kaj bi se lahko uporabilo kot predhodnik "dobrega" izdelka?
Zahvaljujemo se za vsako pomoč in napotke.
Poiščite veliko novih in rabljenih možnosti ter pridobite najboljše ponudbe za 2,5-dimetoksi-4-etiltiobenzaldehid min 97% 5 Gramov po najboljših spletnih cenah na eBayu! Brezplačna dostava za veliko izdelkov!
Če prav razumem, bi se lahko uporabljal kot predhodnik za vse izdelke iz družine DOx? Če ne za vse, za katere?
Kje bi lahko našel naslednje korake in podroben postopek za sintezo, če je to mogoče, brez napredne laboratorijske opreme?
Zahvaljujem se vam za kakršno koli pomoč
Kaj pomeni "napredna laboratorijska oprema"? Preproste bučke in kondenzatorje? Tukaj si oglejte sinteze fenetilaminov serije DOx (DOB, DOM, DOI, DOC)
Postopek je podoben kot za DOM.
Povedal sem vam že, da lahko iz 2,5-dimetoksi-4-etiltiobenzaldehida proizvedete DOET
Gledal sem ga, bil je zelo poučen, hvala za objavo. "Napredek" je v mojem primeru rotacijski uparjalnik ali reaktor. Le da ga nimam v lasti. Osnove, kot so bučke, kondenzatorji ali destilacijske kolone, imam.
Sprašujem, da bi raziskal možnosti.