Ali lahko kdo potrdi, ali "naravnost v E" še vedno deluje za rdeča vroča trideseta?

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Ali lahko kdo potrdi, ali "naravnost v E" še vedno deluje za rdeča vroča trideseta?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Besedna zveza "straight to E" v kontekstu "red hot 30's" se verjetno nanaša na metodo sintetiziranja MDMA (ekstazija) z uporabo posebnega predhodnika ali reakcijske poti. V kontekstu sinteze prepovedanih drog se "E" običajno nanaša na MDMA, "red hot 30's" pa se lahko nanaša na posebne reakcijske pogoje ali temperaturo.
Če se "vroča 30-stopinjska" nanaša na določeno temperaturo ali reakcijski pogoj, pojasnite tudi to. Več konteksta mi bo omogočilo natančnejši in koristnejši odgovor.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Straight to e je ekstrakcijska tehnika, ki pomeni naravnost do efedrina, straight to b pa je "naravnost do baze" v naravi A/B , jaz sem šel naravnost do bassa. to je alternativa A/B exr Red 30 so majhne okrogle rdeče 30 mg psevdoefedrinske tablete.

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Hvala za pojasnilo ✌️

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Leta 2009 sem poskusil ekstrakcijo naravnost v E s približno 14 grami celih tablet. Imel sem nekaj 12-urnih 120-ih in nekaj valovitih 60-ih. Vse skupaj sem sesekljal in ko so topila dosegla zahtevano temperaturo, so se psevdo takoj spremenile v črepinje, tekočino pa sem filtriral. 98-odstotni izplen! In p-fed je bila prosta baza. Nalagal sem nekaj I. A pipe in jo kadil. Neverjetna tehnika ekstrakcije. Želim poskusiti še enkrat, vendar raje ne bi porabil 100 USD za topila, če ne bo delovalo.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Že približno 10 let nisem sedel in pogledal naravnost v e, metoda, ki jo uporabljam, pa je druga na seznamu tehnik, opisanih v temi thr "ekstrakcija efedrina za tablete". Zadnjič in edinkrat, ko sem poskusil majhne rdeče, sem imel roza drog, ki je bil videti kot ponarejeno sranje. Ničesar, kar sem našel, nisem mogel izluščiti. Najboljša možnost je, da jih postrgate ali namočite v alkohol, dokler se barvilo ne odstrani.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Prav tako sem želel poudariti, da po mojem mnenju piše, da govorite o kajenju freebase metamfetamina, ki je pri sobni temperaturi olje, jedko in neprijetno. Vedno sem slišal, da vam bo strašno zažgal grlo, če ga boste poskušali kaditi

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Ne, gospod, govorim o psevdoobliki, ki sem jo pridobil z uporabo straight to E. Bila je v obliki proste baze in dejansko si jo lahko kadil kot mamilo. Po nekaj udarcih bi postal rjav in imel okus po sranju, vendar bi te tudi prebudil.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Ali imate na voljo zapis/podrobnosti o tej tehniki? Rad bi ugotovil in dosegel, da bi se EP/PSE ktalliziral iz raztopine - pri dovolj visoki ali "pravi" temperaturi?
Zdi se, da bi bilo to res čisto in prihranilo veliko časa, če bi bilo mogoče. Preprosto na bazo in plin je verjetno naslednja najboljša stvar, vendar morda ne bo delovala tako dobro brez predhodne ekstrakcije/pranja s topilom.
Poskusil sem samo vreči v rdeče vroče za stresanje in pečenje in nisem dobil dobrih rezultatov v primerjavi s tistimi, ko sem najprej ekstrahiral z metanolom. To je lahko natančen razlog za neuspeh ali pa tudi ne, vendar sem prepričan, da to vpliva na kakovost končnega izdelka. Priporočam, da si vzamete čas in se potrudite ter se prepričate, da so vse sestavine, ki vstopajo v reakcijo, optimizirane.

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4

Reagenti.

• Izopropilni alkohol 91-99 % (drogerija)
  • MEK metil etil keton (trgovina z barvami / strojna oprema)
  • VM&P Nafta - brez zamenjav (trgovina z barvami/opremo)
  • (Ne uporabljajte Colemansa, hišnega etra, tekočine za vžigalnike itd.)
  • Ksilen (trgovina z barvami/opremo)

Sredstva za sušenje.

• (drogerija/trgovina z živili)
  • Sol (trgovina z živili)

Povzetek postopka

1. Pripravite ekstrakcijsko tekočino.
  2. Celotne tablete dajte v čašo.
  3. Dodajte ekstrakcijsko tekočino.
  4. Segrevajte do vrenja in mešajte, dokler se tablete ne raztopijo.
  5. Še vroče filtriramo v elemeyerjevo bučko.
  6. Dvakrat ponovite.
  7. Združene ekstrakcije vrnite v čisto čašo.
  8. Dodajte ksilen
  9. segrejemo na 105 °C, da alkohol zavre.
  10. Filtrirajte psevdo HCl.
  11. Psevdo HCl sperite z MEK in pustite, da se posuši.

Postopek
1)
Za vsako uporabljeno škatlo tablet: v čisti čaši združite naslednja topila in sušilna sredstva v naslednjem vrstnem redu:
70 ml izopropil alkohola
70 ml VM&P nafte
2 g soli
4 g posušene epsomove soli ali posušene pralne sode

2) Nekaj minut mešajte s stekleno paličico, nato pa pustite, da se usede za 10 minut. Odvisno od tega, koliko vode je bilo na začetku v izopropilalkoholu, se bo zmes usedla v 2 plasti ali 1 plast z vlažnimi trdnimi delci na dnu.

Zakaj na začetku ne bi uporabili predhodno posušenih topil? - to je povsem v redu, če jih imate, vendar sem opazil, da dodajanje izopropila in nafte skupaj skoraj vedno sprosti nekaj vode, ne glede na to, kako suha sta bila predhodno, zato tega koraka ne bi izpustil.

3) Prefiltrirajte to v elemeyerjevo bučko, pri čemer pustite vse trdne delce ali spodnjo plast tekočine, nato pa to raztopino prenesite v drugo čisto čašo.

4) V tretjo čisto čašo dajte cele tablete.

Zakaj cele tablete? Ali jih ne moram najprej zmleti? - ne, poskušamo zmanjšati izgube na najmanjšo možno mero, zato mletje ni potrebno, saj jih bo mešanica izopropila in nafte zelo dobro raztopila.

5) Tablete prelijte z 1/3 mešanice topila.

6) Čašo postavimo na kuhalno ploščo in jo s srednje visoko temperaturo zavremo. Uporabite majhen ventilator, da preprečite kopičenje hlapov. Občasno mešajte s stekleno palčko, dokler se tablete ne raztopijo v prah. Pustite vreti 1-2 minuti.

7) V elemeyerjevo bučko postavite lijak s filtrirnim papirjem. Mešanico topil filtrirajte, dokler je vroča, pri čemer pustite čim več trdnih snovi v čaši.

8) Vse trdne snovi vrnite v čašo in dvakrat ponovite korake od 5 do 7 ter združite ekstrakcije v elemeyerjevi bučki.

9) Za vsako uporabljeno škatlico tablet dodajte k združenim ekstrakcijam:
- 50 ml ksilena

10) Ekstrakcijsko mešanico prenesite nazaj v prazno čašo s topilom in čašo postavite na vročo ploščo. Segrejemo do vrenja, pri čemer uporabimo majhen ventilator, da se hlapi ne kopičijo. Raztopina vre, dokler ne doseže temperature 105 °C.

11) S pomočjo čistega lijaka in filtra papirnato filtrirajte psevdo HCl, dokler je raztopina vroča.

12) Psevdo HCl v lijaku sperite z veliko količino MEK.

13) Odstranite filter in filtrsko pogačo iz lijaka in pustite, da se popolnoma posušita. (ni več vonja po MEK)

14) Odtehtajte in uživajte, izkoristek mora biti med 80 % in 90 % Uvod