Zgodbe o policistih

Madre

PR manager
Reaction score
143
Večina od nas se je med svojimi potezami z drogami že srečala s policisti. Nekoga je agencija DEA prijela v laboratoriju, nekoga je izdal njegov preprodajalec drog ali pa je prišlo do racije v klubu. Nekatere so na letališču ali pošti ujeli z vrečko v riti in s paketom voska v roki ter jih zasačili med pobiranjem denarja. Ko se ukvarjaš z drogami in jih pogosto držiš v rokah, se lahko zgodi karkoli.

V tem razdelku člani foruma BB delijo svoje skupne izkušnje o stikih s policijo. Vedno je koristno vedeti, kako se obnašati med preiskavo v stanovanju. Kako se izogniti aretaciji in odgovornosti. Povejte nam o svojih srečanjih s policijo, kakšen je bil izid in kaj bi vam lahko pomagalo, če bi takrat imeli ustrezne izkušnje. Morda ste se v tujini znašli v težavah? Delite svoje izkušnje z nami, morda bodo nekomu rešile življenje.

Oglejte si tudi poglavje: Pridržanje laboratorijev. Zgodbe o neuspehu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Po naključju sem zelo dobro seznanjen s pravom v Združenih državah Amerike. Mnogi med vami ste že videli videoposnetke od "cop watch" ali kakšnega podobnega ustvarjalca vsebin. Ne računajte na to, da boste tudi vi takšni. Ne prikazujejo videoposnetkov, na katerih policisti preprosto udarijo po telesu, mu najbolje udarijo po riti in vržejo kamero v smetnjak.
Rad bi povedal nekaj stvari, ki bi vam lahko pomagale, da se izognete pregonu ali poškodbam.
1. POLICIJE NE MORETE PREMAGATI NA ULICI. Premagate jih lahko le na sodišču. Ne upirajte se aretaciji. Če so naredili napako, morate samo počakati, da se srečate s sodnikom. Policisti vedno mislijo, da imajo prav. Upiranje prijetju pomeni dodatno obtožbo in ne pomaga pri vašem položaju na sodišču. Lahko vas tudi pretepejo.
2. Policist JE upravičen, da pri ustavitvi vozila preišče vse, kar je v vašem dosegu. Glej Terry proti zvezni državi Ohio, vrhovno sodišče ZDA.
Iskali naj bi le orožje, vendar vam bodo verjetno vzeli vse, kar imate v žepih. Ali je to zakonito ali ne, je odvisno od države in sodnika. Pogosto se zgodi, da so droge, najdene pri preiskavi po Terryju, na sodišču nedopustne, vendar jih boste vseeno izgubili.
3. Na sodišču se ne poskušajte zastopati sami. To je neumna poteza. Odvetnika, ki vam ga določi sodišče, potrebujete za vlaganje predlogov in odkrivanje ter pogajanja o priznanju krivde. Obtoženec se ne more pogajati s tožilstvom.
4. Če na sodišču ne govorite, vas sodnik ne bo držal za roko in deloval v vašem imenu. Za nevtralno stranko je to navzkrižje interesov.
5. Ne obstaja nič takega kot izjava v vašo obrambo. Izjava je dokaz. Ne dajte je.
6. Ne pričakujte, da bodo policisti govorili resnico, ne na ulici ne na sodišču. Če bi morali policisti govoriti resnico, ne bi nikoli nikogar ujeli. Policisti lažejo vsak dan. V tem so dobri. Na ulici in na ( vašem) sodišču so nad zakonom. Da bi lahko odgovarjali, jih bo treba obtožiti. To pa ni primer, ki se ga udeležujete.
Lahko bi nadaljeval, vendar se mi zdi, da je to dober začetek.

LSD>LDS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Moja hiša je bila ocenjena pred mnogimi leti. Imela sem veliko več dela zunaj obsega naloga. in ne veliko dela v njegovem obsegu. Moja skupina prijateljev je bila solidna, vendar me je en spregled stal veliko stresa, časa in denarja. Moja beseda nasveta vsem vam, kemikom, trgovcem do rekreativnih uporabnikov. POVZETO V NEKAJ BESEDAH.
NE. NE VRAČAJTE. namenite vrečko ali škatlo, v katero boste dali vso uporabljeno opremo, posode, vključno z vrečkami, konicami q, ki se uporabljajo za čiščenje cevi itd. itd. Če se vam zdi, da ste pod nadzorom, in menite, da morajo le pridobiti verjeten razlog (ZDA), preverite svoje smeti. Vse do dneva in ure odvoza smeti. Če vaše smeti ostanejo nedotaknjene, zlasti če so nekaj dni na robniku, verjetno niste pod nikakršnim nadzorom. Za pridobitev naloga za preiskavo vašega doma je potrebna le ena vrečka z drogami. Naučite se iz mojih napak. Bodite varni tam zunaj, ljudje.

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
159
Odpadki so velik zalogaj za laboratorije v ZDA, prav tako odpadni vzorci vode

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
159
V igri vedno glejte širšo sliko. Ljudje se pogosto osredotočajo na napačne stvari. Videti morate širšo sliko.
Tako kot bi ljudje za komunikacijo s strankami uporabljali vse šifrirane pogovore, pošiljke iz pošte pa bi pošiljali s kamerami.
Srečujejo se s strankami zunaj mesta, vendar droge hranijo doma. Uporabljajo repke za prodajalce, vendar pakirajo pakete brez rokavic.
Če ste previdni, morate biti previdni na vsakem koraku. Če ste sproščeni, bodite sproščeni povsod, hitreje se zgodi obsodba, ker vas bo ujel en šibek člen v verigi, ni pomembno, če so vsi drugi deli neprebojni, samo en manjkajoči del vas bo spravil na kolena, fant.
Ne vem, kako je v ZDA, ampak v Evropi se moraš s svojim videzom vklopiti, da si videti normalen. Policisti vedo, kako so videti narkomani, vedo, kako so videti povprečni kriminalci, in to preverjajo. Tudi če te ustavi običajna policija (EU), nihče ne ve, da imaš v avtu 1 kg kokaina, dokler ne narediš videza, da ga imaš. V teh trenutkih je treba vzpostaviti notranji mir.
Ko sem zelo veliko kadil travo, sem počel vse vrste sranja in se obnašal kot popolnoma normalna trezna oseba. Želel sem videti vedno trezen, da ljudje ne bi mislili, da sem kadilec, in ugotovil sem, da smo kot ljudje vedno, ko se srečamo, vsaj enkrat damo močan prvi očesni stik, da bi nekako preverili to osebo. naj bo to vaša mama ali policist, bodo vedno pogledali v oči, ko se srečajo, zato morate to prenesti, če ne, se jim boste zdeli sumljivi in nekaj je narobe.
Ljudje, ki še nikoli niso bili v zaporih, se bodo učili predvsem po tem, ko se to zgodi.
Videti morate širšo sliko. Ali se vklapljate v družbo kot nomalna oseba, ali se vklapljate v kraj, kjer živite, kaj si ljudje o vas mislijo, kje dobivate denar. razkošen življenjski slog nepridipravov vzbuja ljubosumje in celo vaši "prijatelji" vam bodo povzročali težave.
Mislim, da je posel z drogami pravzaprav osamljeno življenje, če hočeš uspeti. Novim ljudem ne moreš zaupati, zato se težko povežeš z novimi ljudmi. Z nikomer ne moreš deliti, kakšen je bil tvoj dan, kaj vse si počel.
Vendar se je vsak povprečen diler ali dilerka, ki ga poznam, tudi po dolgem zaporu vrnil v isti biznis, nekateri bolje, nekateri pa so se vrnili v zapor. Droga je zasvojenost.
Včasih sem postal paranoičen zaradi kakšnega sranja ali napake, vse droge sem vrgel stran in si obljubil, da bom prenehal, da ne bom več delal z drogami. naslednji dan sem razmišljal, kam sem vrgel svoje droge in kako jih najti.
Bolje je stati na mestu in se izogibati vsem možnim napakam ter razumeti, da imaš rad trgovino z drogami in da je to velik posel.

Last edited:

Jorg

Don't buy from me
Member
Reaction score
12
Na Balkanu, če te "intervencijska četa" ustavi in te aretira zaradi nemirov leta 2007 in kot nekdanjega prevaranta, ti potegnejo hlače navzdol, da ne moreš bežati med preiskavo, tudi sredi belega dne pred očmi družine in sosedov. videti so kot prestrašene živali. V tem bi celo uživali, če ne bi rokovali z mojimi jajci.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
95
Deals
20
Nikoli ne hranite zdravil v svoji zasebni hiši. In za laboratorij vedno uničiti vse, da ne ustvariti podobo, da je laboratorij, ker boste dobili plus min 5 let dodatno, ko busted in da ne porabili veliko denarja vsakič kupiti le stvari, ki jih lahko obvladajo z Odstopite skoraj polovico stvari, ki jih ne t neccesary potrebujejo. Vem, da bi vsi radi imeli popoln laboratorij in ne bi improvizirali, vendar je bolj pomembno, da vas ne ujamejo. Za ločevanje uporabljam steklenice. Plastični kozarci, kozarci in pokrovčki.In če imate magnetno mešalo, bodite prepričani, da je ves čas čisto (pred začetkom uporabe ga z nečim 100-odstotno pokrijte),V tem primeru ne bo potrebno vsakič čistiti ) in po končanem delu razbijte bučko in pazite, da jo nikoli ne odvržete v smeti skupaj z vrečko, vzemite kuhinjski pireks, odporen na vročino, in vanj vrzite nekaj omake za namakanje nachosa ali čokolade, dajte nov magnet in ga vklopite ter na tem mestu pustite nachos ali čokolado itd. in jim lahko poveste, da je to samo vroča plošča, ki jo uporabljam v kuhinji za druge namene in nikoli za droge. Ostanite varni:) PS: prepričajte se, da je vaša tehtnica velika in bi se lahko uporabljala za več namenov v hiši, in jo ves čas vzdržujte čisto (pokrijte tudi to in se je ne dotikajte z umazanimi rokami, polnimi sledi).