Pravilna metoda za sintezo sintetičnih predhodnikov kanabinoidov, ki so zdaj na voljo na Kitajskem, kot je 5CLADBA

hydroman1212

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Vsi tukaj so fukcing kemijski inženirji tukaj, vendar nihče ne ve, kako sintetizirati sintetične prekurzorje kanabinoidov, kot so 5CLADBA ALI ADBB in drugi prekurzorji, ki jih po prepovedi prodaja Kitajska. Po kitajski prepovedi sintetičnih kanabinoidov je zdaj težko. Nihče niti ne pove ali razpravlja o tem, ali se splača kupiti te predhodnike s Kitajske ali je to le zapravljanje denarja?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Sintetiziranje predhodnikov kanabinoidov ni donosno. To ni cenejše od nakupa že pripravljenih iz Kitajske.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Pozdravljeni, v razdelku Kanabinoidi so na voljo sinteze teh predhodnikov. Oglejte si sinteze podobnih noidov, tam so navodila. Na splošno se strinjam s Heisenbergom. Odvisno od vašega vira reagentov, cen in laboratorijskih pogojev.

MethSpawner

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Kje lahko kupite že pripravljeno, ki je cenejše? Edini priljubljeni vir tgrc je dobil 5F-adb ready made za 16000 USD, medtem ko komplet zanj stane 5000 USD za 1,5 kg končnega izdelka. ali bi nas morda lahko usmerili v pravo smer, da se potem ozremo?

WillD

Expert
Reaction score
1,054
~1600-1800 USD za 1 kg kompleta predhodnikov

flyrc

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
104
Deals
25
Mislim, da to ni cena za vsa podjetja, saj je, če sem iskren, odvisna od čistosti in vrste izdelka, pri čemer so surovine res visoke čistosti nekoliko dražje.
Za to ceno lahko ponudimo tudi nekatere predhodnike z razmeroma nizko čistostjo, vendar kupcem ne priporočam, da primerjajo samo ceno, če je mogoče, opravite potreben laboratorijski preskus čistosti.
Ker je z vidika razmerja dobička vsekakor pametno porabiti 200-300 dolarjev več za predhodnike, da bi dobili večji donos in močnejše izdelke.
Mimogrede, če kupec potrebuje komplet s ceno 1600-1800 USD ali celo nižjo, ga lahko zagotovimo tudi mi, saj so potrebe vsakega kupca drugačne!

flyrc

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
104
Deals
25
Mimogrede, kupcem bi rad povedal, da pravi laboratoriji/tovarne nimajo le nekaj prekurzorjev za izdelek, skoraj vsi noidi lahko proizvedejo na stotine prekurzorjev in morajo podpirati zasebno prilagajanje (kupci zagotovijo svoje želene izdelke, prodajalec pa za kupca individualno proizvede prekurzorje in zagotovi potrebno pomoč pri proizvodnji), kar kupcem pomaga ugotoviti, ali je prodajalec prodajno podjetje ali pravi proizvajalec virov.