just wondering the best and quickest way to evaporate solvents to create big crystal growth, thanks
Gusfring Don't buy from me New Member Joined Dec 5, 2022 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 Dec 5, 2022 #1 samo zanima me, kakšen je najboljši in najhitrejši način izhlapevanja topil za ustvarjanje velike rasti kristalov, hvala.
samo zanima me, kakšen je najboljši in najhitrejši način izhlapevanja topil za ustvarjanje velike rasti kristalov, hvala.
G.Patton Expert Joined Jul 5, 2021 Messages 2,713 Solutions 3 Reaction score 2,870 Points 113 Deals 1 05 Dec #2 Rotacijski uparjalnik
C Curiousonion Don't buy from me Resident Joined Aug 29, 2022 Messages 190 Reaction score 69 Points 28 05 Dec #3 Čim počasneje, tem večji so kristali, zato je najbolje, da ga čez noč hranite pri sobni temperaturi (25c+), nato ga za 4-5 ur prestavite v hladilnik in nato čez noč v zamrzovalnik. To je metoda za metodo ipa, ki daje izjemno čiste kristale.
Čim počasneje, tem večji so kristali, zato je najbolje, da ga čez noč hranite pri sobni temperaturi (25c+), nato ga za 4-5 ur prestavite v hladilnik in nato čez noč v zamrzovalnik. To je metoda za metodo ipa, ki daje izjemno čiste kristale.
Gusfring Don't buy from me New Member Joined Dec 5, 2022 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 05 Dec #4 hvala za odgovor, zelo ga cenim