Question Looking for a vendor Izvleček 2C-B iz tablet

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Pozdravljeni.

V zadnjih nekaj mesecih sem kupil veliko tablet 2C-B in ugotovil, da jih raje smrkam. Zdrobljene tablete so grozne.

Ali obstaja način, kako jih lahko zdrobim in nato iz tablete izvlečem samo 2C-B, polnilo iz tablete pa zavržem?

Imam približno 80 tablet po 20 mg...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Prebral sem, da bo to nalogo zelo dobro opravilo izpiranje z izopropilnim alkoholom. Imate kakšne pripombe o tem?
Imam toluen za postopek pretvorbe 5-MeO-DMT HCL v freibazo - ali lahko namesto izopropil alkohola uporabim toluen?

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
boste izgubili veliko stvari bro, ena tableta je kot 10 do 15 mg 2cb

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Raztopite v minimalni količini vode, filtrirajte trdni j unak, obdelajte z aq. raztopino NaOH, da dobite 2-cb freebazo, ki jo nato ekstrahirate in mehurčkate suh hcl plin ali vodni HCl, čemur sledi odstranitev vode s toploto.
Razkritje: tega nisem naredil, vendar bi se tega lotil na tak način, morda pa se lahko oglasi kateri od naših strokovnjakov.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ni mi vseeno - raje si privoščim čisto snidenje kot dolgotrajno zaužitje. Imam veliko število teh stvari, če ima vsaka 20 mg, potem bi imel približno 1,7 g - če odidem z 1 g čistega, sem zadovoljen ...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Pravilno je. Kot je dejala @tajira, boste med temi manipulacijami veliko izgubili.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Kakšne vrste izgube? 50% 80%?

Kot sem rekel, imam v svoji rezervni shrambi 80 tablet, do katerih ne bom nikoli prišel, če vsaka vsebuje 20 mg, kot je navedeno v oglasu, bi to pomenilo, da je v njih približno 1,6 g 2C-B.
Če lahko dobim ~1g, bi to štela za zmago.

Če pomislim na opremo, ki jo potrebujem, in še kaj, bo morda zame enostavneje, da kupim čiste 2C-B in jih razdelim prijateljem kot darila. Vzdih - želim si, da bi imel laboratorij.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Okej - naj to vprašam na drugačen način. Če te tablete zdrobim in jih raztopim v vodi ter filtriram netopne stvari - kaj običajno izpade? Mikrokristalna celuloza? Talk? Ne vem, kakšno vezivo se uporablja v teh tabletah.
In če se pri tem ustavim in po filtriranju trdnih odpadkov samo izhlapi voda, bi bilo to dobro za moje namene, ker bi lahko preostalo snov insufliral ali jo dajal z nosnim pršilom (ali se 2C-B razgradi kot kokain v vodi z uporabo 0,9-odstotne fiziološke raztopine?).

Moj cilj je, da bi lahko to molekulo smrkal brez dodatnega materiala, ki bi mi grenil dihalne poti, zato bo vse, kar je topno v vodi, tako ali tako lažje obvladati.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Ne vem zagotovo
Mislim, da je tako
Da, oblika soli 2c-b je topna v vodi

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ali se zdravilo 2C-B v vodi razgradi/razpade (tako kot kokain), tj. ali bi ga lahko v vodi v nosnem pršilu hranili dlje, kot sem to lahko storil s kokainom (kar je, kot kaže, le vprašanje nekaj ur ...)?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
No, začel sem s preprostim postopkom.
Vzel sem 10 20-mg tablet 2C-B in jih drobno zdrobil ter dodal 50 ml destilirane vode.
To sem zavzeto spuščal skozi majhen lijak in kavni filter (vse, kar imam trenutno na voljo) in količina gmote, ki je ostala zadaj, je osupljiva.

Nekajkrat bom ponovno namočil ostanke, da bi čim bolj odstranil 2C-B (morda trikrat?
Potem pa pustite, da to nekaj časa izhlapeva do suhega.

Vprašanje - če pustim prečiščen destilat v erlenmajerici, ali lahko to segrejem, da pospešim izhlapevanje, in potem, ko se ohladi, vanjo vržem nekaj, kar hitro izhlapeva, na primer eter, izopropilakohol ali toluen, da raztopim 2C-B, ki se je pritrdil na notranjost erlenmajerice, in nato to prelijem v ravno posodo, da se hitro izhlapi, ali je to neumna zamisel?

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Samo za informacijo - suha teža zdrobljenih tablet je bila 2,960 g. Odpadke in izdelek bom izmeril, ko se bo vse posušilo in bo moj postopek zaključen - to nam bo dalo zelo osnoven vpogled v možne vrednosti izgub :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
bi bilo dovolj
ne bodo raztopili soli 2c-b, bolje je to storiti v Petrijevem krožniku ali preprosti posodi s široko površino. in ja, lahko jo malo segrejete

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Hvala - imam ga na pladnju iz nerjavnega jekla, ki se suši za mojo pečjo na drva - moral bi se sušiti čez noč - jutri bom strgal in izmeril količino.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
V redu, pospešil sem postopek sušenja v pečici, ventilatorski pečici, nastavljeni pod 100 stopinj C. (videti je bilo, da okoli 80).

Ostalo mi je 168 mg umazano rumenega/belega ostanka - rahlo voskaste strukture.

Če bi bil to čisti 2C-B, bi to pomenilo, da je moj izkoristek 16,8 mg na tableto (oglaševano 20 mg), kar bi bil precej spodoben izkoristek 84 %.

Ne dvomim, da to ni čisti 2C-B, zato je moj izkoristek zagotovo manjši, vendar je to vseeno zabavna vaja.
Ker je rahlo voskast, moja želja po insuflaciji ne bo tako dobra, zato bom vseh 168 mg raztopil v 5 ml 0,9-odstotne fiziološke raztopine in ga dal v nosno pršilo. Ker se raztopi brez težav, bi to moral biti enostaven način dajanja.

Moja nosna črpalka mi omogoča 30 uporab na 5 ml, tako da bi s 168 mg dobil 5,6 mg tega ostanka 2C-B. Dve črpalki bi morali biti zelo spodoben odmerek.

Druga slika je po dodajanju 5 ml 0,9-odstotne fiziološke raztopine - voda je postala rahlo bele mlečne barve in v njej plava usedlina. To je v nasprotju s čisto vodo, ki je bila uporabljena v fazi izhlapevanja.

Torej, ali je bila vročina premočna in sem nekaj skuhal v pečici, ali je postopek izhlapevanja/sušenja vplival na nekatere aditivne snovi/veziva, ki so bile topne v vodi, in so se zdaj izločile, ali pa nekaj v tej raztopini ni maralo fiziološke raztopine. Jasno, čiste vode je bilo več kot 100 ml, te slane raztopine pa le 5 ml, vendar voda tudi med sušenjem ni spremenila barve, tako da je nekaj zagotovo narobe.

Morda bom žrtvoval še eno tableto 10, da bi to ponovno poskusil in spremenil nekaj stvari.

1. teflonski pladenj za sušenje
2. tablete po zdrobitvi raztopim in pustim, da se pred filtriranjem usedejo, in ustavim, preden usedlina pride v filter.
3. Vsako zaporedno izpiranje bi se pustilo, da se usede.
4. uporabili bi manjše količine vode (30 ml na izpiranje in ne 50 ml).
5. Omogočil bi počasnejše naravno izhlapevanje (dokler ne dobim v roke nečesa, kar bi to pospešilo...).

Kakorkoli že - to je današnja vaja iz filtriranja in izhlapevanja :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Lahko jih rekristalizirate ali izvedete ekstrakcijo A/B, da dobite čisti 2C-B.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Zanima me, kolikšen del prevoda je dejansko prišel skozi postopek. Slabo ugibanje, saj ne vem z gotovostjo, kaj je bilo vanj vloženo...

Po noči usedanja v fiziološki raztopini pa lahko vidite, koliko usedline je prišlo v to fazo (ali pa je prišlo ven zaradi fiziološke raztopine). To bom še enkrat filtriral in se ustavil na tej stopnji, poskusil bom pozneje.

Naslednja serija bo boljša :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Snorkanje je krajše, z večjo biološko razpoložljivostjo (domnevam, saj to velja za številne druge molekule), zato bolj ustreza mojemu življenjskemu slogu.
Ne morem zaužiti snovi in za dlje časa izstopiti iz svojega življenja, najpogosteje šele zvečer, ko spravim otroke spat - to mi pušča zelo majhno okno priložnosti za igranje.
Oster začetek, hiter vrhunec in nato sproščeno prenehanje, ko se dve uri pozneje uležem v posteljo, pomenijo, da se lahko zabavam, dobro spim in ne ogrožam svojega življenjskega sloga.

Če bi lahko vzel 2C-B, kot je bilo predvideno, bi ga vzel po vrhuncu MDMA. Ali po vrhuncu MDMA s sladkarijami. Te stvari trajajo več ur, zato moram načrtovati, da ne bom doma, zagotoviti varstvo itd. itd. - to ni enostavno, zato se odločim, da bom delal v okviru omejitev svojega življenjskega sloga. :)

Kakor koli že - smrčanje je pri 2C-B ostro in začetek je lahko precej grob. Zamisel o pršilu za nos popolnoma odstrani grobost smrčanja in, če vdihavanja razmaknete za 5/10 minut, zmehča začetek.

Oprostite, ne gre za predavanje, samo za nekaj konteksta. :)