- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Pred petimi leti sem stresal in pekel v stekleničkah Gatorade. Uporabil sem 24-urno ugotavljanje 2,4 g psevdooblike s 3,7 g skupne mase tablet, da je to najboljši način. Pred tem nisem izvajal ekstrakcij, ampak sem jo preprosto zmlel v mešalniku skozi njo in Gatorade, športno steklenico z majhnim zasukom za zračenje, vm&p naptha in približno kozarec, poln NaOH in NH4NO3. In 2 bateriji.
Deloval je kot čar. Zdaj sploh ne deluje. Od takrat sem poskusil že desetkrat, a niti enkrat uspešno. Ne zdi se mi, da so karkoli spremenili. Včasih sem uporabljal tablete Sudafed 24 ur.. vendar se sprašujem, katere so najboljše tablete v celinskem ZDA za uporabo za ekstrakcijo. Nekatere imajo pse sulfat, druge pa Hcl. Ali je sulfat enak kot pse freebase? Kakšna je razlika med sulfatom in Hcl?
se opravičujem za toliko vprašanj v eni objavi
Deloval je kot čar. Zdaj sploh ne deluje. Od takrat sem poskusil že desetkrat, a niti enkrat uspešno. Ne zdi se mi, da so karkoli spremenili. Včasih sem uporabljal tablete Sudafed 24 ur.. vendar se sprašujem, katere so najboljše tablete v celinskem ZDA za uporabo za ekstrakcijo. Nekatere imajo pse sulfat, druge pa Hcl. Ali je sulfat enak kot pse freebase? Kakšna je razlika med sulfatom in Hcl?
se opravičujem za toliko vprašanj v eni objavi