- Reaction score
- 2
Ali lahko nekdo objavi najboljši in najenostavnejši način za izdelavo metamfetamina z metodo brezvodnega amoniaka, ki jo razumem, razumem tudi shake and bake je, kot da bi nekdo imel seznam in ni imel pojma, kaj bi z njim naredil, zmešal ga je v steklenico in potem, ko je ta eksplodirala in so ugotovili, da kitty litter ni ključen in shake ans bake je bil rojen lol vem, kako dobiti NH3- in razumem, da ima litij dodaten vodik, vendar po izdelavi NH3 praktično ne vem, kaj točno storiti, če bi tudi jaz moral ugibati, bi rekel, da tablete v amoniaku in dodajte litij in naredite 3 plast in ga izpustite, vendar idk zagotovo, tudi če dobite celotno teorijo, je praktična uporaba povsem druga zver Poznam metodo HI, od koder sem dobil ideje, ki jih imam o tem, kaj naj naredim naprej, in imel sem nekaj let kemije na fakulteti, res bi rad ponovno prenovil nekaj domačih stvari, ki so utrujene od Leva preveč imejte v mislih vse pametne hlače tam zunaj preprostost je glavna tema vsega tega, kadar je to mogoče, hvala vam