POMOČ! končal sem svojo serijo MDMA v mikrorazsežnosti z novim PMK, vendar ne diši pravilno, kaj sem naredil narobe?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Torej, sledil sem vsem korakom, vse je bilo zelo zelo dobro, korak za korakom z uspehom... zadnji korak, kristalizacija z destilacijo - (izparevanje IPA / ksilena s HCL) , kristali so se pojavili, prilepljeni na dnu, vendar zelo zelo rjavi... potem, ko so kristali izpareli, sem jih poskusil oprati z acetonom, in le malo rjave barve je izginilo, vendar je velik problem vonj... ne diši po safrolu, v resnici diši po ksilenu, le nekaj, vendar diši po ksilenu...

kristale sem dal na segreto IPA v nasičenem stanju, da vidim, kakšno velikost kristalov bom dobil jutri, moram reči, da je tališče pravilno 100 %, in žarke so bile točno takšne, kot je opisano v starem receptu za rodij, vse je bilo PERFEKTNO, razen vonja in barve.

moram reči, da novi pmk , vosek, nikoli ni dal popolnega rumenega čistega olja kot stari, ta novi KETON bo rjav ... poskusil sem vse očistiti, vendar se zdi, da je samo temno rjava sama po sebi, tako da domnevam, da so zelo rjavi kristali v redu ... vendar PROSIM! Pomagajte mi s tem vonjem, ali sem kaj spregledal? kako se lahko znebim ksilena? samo izhlapevanje ni dovolj?

Vnaprej hvala.

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Sušenje in rekristalizacija si lahko pomagamo v teoriji. Ali imate fotografijo?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9

poskusil vse , pravilno posušil , celo v vakuumu s kalcijevim kloridom, in rekristaliziral po pranju v vreli acetoni...in nič.... domnevam, da mora biti ta novi vosek .... diši kot "bonbon", šele po pretvorbi v MDP2P ima rahel sapni vonj.

gyq0514

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hej, brat, poskušam se igrati z mdma
lahko dobim pmk iz Kitajske, vendar nisem prepričan, katerega naj dobim
ali mi lahko posreduješ cas številko novega pmk, ki si ga uporabil?
Najlepša hvala!

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
vse dejanske CAS deluje... odgovoril sem vam v zasebnem sporočilu, ki ste mi ga poslali

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Za čistost lahko uporabite adukt bisulfit, objavili bomo videoposnetek, kako to storiti.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
končni izdelek je zelo dober, naredil sem TLC , problem je zelo temna barva rezultata... ni posledica nečistoč na pogled... pranje z acetonom ni nič.... in vprašanje vonja je bilo odpravljeno po rekristalizaciji v nasičeni vodi.
upam, da bo ta sistem, ki ga omenjate, pomagal pri barvi, saj je moj kristal skoraj črn, vendar je popolnoma čist.

kharpa177

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Ali mi lahko poveste, kako ste izvedli kristalizacijo, prosim?