Question Pomagaj Bog! Moj D-Meth se spreminja!

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Skozi mešanico D-metha in acetona sem spustil plinski vodikov klorid in dobil sijoč prah.
Ta se razlikuje od praška hidroklorida. Je kot zelo fin "led"!
Hočem dobiti hidroklorid meta, nato pa hidroklorid raztopiti in rekristalizirati, da dobim velike kristale!
Toda ne vem, kaj sem naredil narobe?
Ali lahko ta droben led raztopim v vodi in ga ponovno kristaliziram?
Ali pa ga moram raztopiti in dodati natrijev hidroksid, da dobim FB olje, in potem to ponoviti?
O Bog, naj mi nekdo pove, kaj naj storim!!!

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
73
S perspektivo mislite drugače, za velike kristale jih lahko preprosto raztopite v 90-odstotnem IPA/vodi in pustite, da počasi izhlapevajo

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Želim vprašati, zdaj imam zelo majhne kristale, velike kot konica igle! Ker se neposredno obori, ko se vnese plinski vodikov klorid! Zato je zelo majhen!

Ali lahko kristale v velikosti konice igle uporabimo neposredno za rekristalizacijo?

Ali pa moram ponovno dobiti metamfetamin, ponovno uvesti plinski vodikov klorid, dobiti hidroklorid in nato izvesti rekristalizacijo?

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
73
Če je čist, ga lahko uporabite v takšni obliki, kot je

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Pozdravljeni, gospodje, isto metodo sem izvedel dvakrat in dobil različne rezultate!
Prvi na levi je hidroklorid, vem, da ga je mogoče raztopiti v določenem deležu topila in rekristalizirati!
Drugi je po isti metodi, vendar je bolj podoben kristalu!
Zanima me, ali se lahko drugi raztopi v topilu in nato izhlapi topilo, da dobimo velike kristale?

Attachments

• HjSq965Je8.jpg
    HjSq965Je8.jpg
    2 MB · Views: 39

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
73
Seveda je videti kot nalašč za kristalizacijo :)

riahisunak

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
nehajte postavljati neumna vprašanja , to spletno mesto bo na koncu nekoga ubilo, dobili so ga ljudje, kot ste vi, ki očitno nimate pojma, kaj počnete. kako ste prišli tako daleč, ne razumem, njihova vprašanja, ki jih postavljate, niso vprašanje, ki ga postavi oseba, če je pravkar plinila raztopino s plinom.
Dnevi se odštevajo za življenje tega foruma zaradi ljudi, kot si ti.