Kako je lahko "junaški odmerek" psihedelikov terapevtski

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Kako je lahko "junaški odmerek" psihedelikov terapevtski, pojasnjuje profesor Johns Hopkins.
Pripravite se na to, da se vam bo razblinil um, saj se psihedeliki vračajo! Res je, nedavne raziskave so pokazale, da so droge, kot sta LSD in psilocibin, lahko učinkovit način zdravljenja duševnih motenj, kot so depresija, anksioznost in posttravmatska stresna motnja. Najboljši del? Za razliko od tradicionalnih antidepresivov se pri nekaterih ljudeh simptomi dolgoročno izboljšajo že po enem samem potovanju.

Toda kaj je tisto, zaradi česar so te snovi tako terapevtske? Tu pride na vrsto profesor univerze Johns Hopkins Matthew W. Johnson - raziskovalna zvezda, ki preučuje odvisnost, psihedelike in druge snovi, ki povzročajo preveliko duševno motnjo. Njegova misija je odkriti skrivnosti, zakaj lahko "junaški odmerek" teh drog nekaterim ljudem tako spremeni življenje.
Oglejte si videoposnetek!

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
sem vzel magične gobe samo ene (približno polovico srednje velikosti) in to je bila peklenska izkušnja, no, ko sem jih vzel za približno 20-30 minut, je bilo vse dobro, ampak potem, kaj se je zgodilo, se ne spomnim, da sem pretiraval in zaspal, ampak se zbudil po 9-10 urah in se ničesar ne spomnim (samo slaba pripoved o izkušnjah).

spanara

scammer
Reaction score
17
Deals
9
imel sem tudi nore izkušnje z junaškimi odmerki na gobah.
Še vedno se zelo jasno spomnim, da sem izstopil iz resničnosti in videl nezemeljske humanoide.
če rečemo, da se to zgodi, če poješ celo škatlo....

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
24
Naša misel:
To je norost in čista norost. Oba sva že uživala LSD in veva, zakaj je to norost.

Predstavljajte si to:
100 g LSD-ja je, kot da bi skozi okno gledali v drugo dimenzijo.
200 g LSD-ja pomeni, da odprete okno in potisnete glavo ven.
300 g LSD-ja je, kot da bi se iztrgali iz svojega udobja in se vrgli v to dimenzijo.
400g LSD (ste v riti)
500 g LSD je, kot da bi se pogovarjali s polbogovi in sranjem, srečali prebivalce te neznane dimenzije.
600ug + Ascend in bodisi se ponovno rodiš kot sveto bitje med ljudmi bodisi se izgubiš v popolni psihozi in nikoli več ne boš isti človek, ostaneš s travmami/strahovi za dolgo življenje.

Jasna stvar psycs so kul in vse, vendar ne pozabite na negativne učinke, morda niso fizični, vendar duševni so ton.