Question Kako ste "odkrili" raziskovalne kemikalije?

Rita

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Z raziskovalnimi kemikalijami sem se seznanil, ko sem nekega dne raziskoval o bromazu, njegovem varnostnem profilu in zakonitosti.
Nimam diplome iz kemije ali česa podobnega, da bi se lahko resnično ukvarjal z raziskovanjem teh snovi, vendar se mi zdi vse skupaj še vedno zelo zanimivo.
Zanima me, kako ste izvedeli za ta forum in na splošno za RC-je.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
To se imenuje pharmacore. Če primerjate veliko in veliko zdravil s podobnim delovanjem, boste ugotovili, da si delijo nekatere osnovne strukture. Imenujejo se scaffolds. Med priljubljene skelete spadajo feniletilamini, amfetamini, substituirani feniletilamini ( glejte Fikal Aleksandra Šulgona), metamfetamin, psihostimulansi mdxx, vsi temeljijo na feniletilaminih. Zelo so podobni kataholaminom, kot so dopamin, noradrenalin in serotonin. Katinoni so še en psihoaktivni skelet. Ključne besede raziskave ; privilegirani skelet za zdravila in farmakoreja

Sir_Smokealot

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Na rcs sem naletel prek začimb, vedel sem, da učinek ne more izhajati iz zelišč, zato sem se začel informirati.

• Like
Reactions: vis

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
PV-zdravila. RC-scena. Učna krivulja se je dvignila za dobičkonosno kitajsko pošiljko

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Prejel sem novice vreme od kemijskih podjetij, ki so dovoljevala predmete sivega trga na vratih, nato pa sem se preselil na Japonsko, ki imajo vozni trg 2006 pred tem je bilo večinoma ustno in medicinski papir patentiranih kemikalij, ki so bile ustvarjene in niso bile preizkušene

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Z raziskovanjem novih psihoaktivnih snovi se ukvarjam že 17 let. Žal je večina držav uvedla analogno zakonodajo, zaradi česar so naše dejavnosti nezakonite. Vendar še vedno domnevam, da bo na trgu drog še vedno prihajalo do revolucij in da bodo odkriti novi razredi snovi, kot se je to pred časom zgodilo z JWH

• Like

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Upam, da bodo trojčki obetavni 3cb je skoraj pripravljen sovražim to
nomenklatura
Tcb2 se razvija tudi skupaj z nekaterimi spojinami z nepotrebno muhasto strukturo slišal sem kaj drugega kot ali sonce, ki se mi je pravkar zaletavalo v rit

• Like