Na vrhuncu mojih "pustolovščin" z A-PVP so mi 3 kilograme poslali na srednji zahod ZDA za 5600,00 USD in ko sem prodal svoj zadnji gram, sem zanj iztržil 200 USD. Zdaj pa je tu ta zajebani del: Na prvih 100 gramih, ki sem jih naročil, sem sedel skoraj 2 meseca in nisem zaslužil niti centa! Nihče, ki sem ga poznal, ni niti poskusil ali mi pomagal premakniti kakršen koli izdelek na območju, kjer živim. Vsi so se tega bali in jih mediji prepričali, da bodo na koncu nekomu pojedli obraz. Ko sem spoznal nekaj ljudi, ki so živeli v sosednji zvezni državi in so bili redni uporabniki, mi telefon ni nehal zvoniti. To je trajalo približno leto in pol, vedno vrhunske kakovosti in nikoli nisem niti enkrat zmanjšal ali kratkočasil nikogar na teži. Posledično me nihče ni nikoli poskušal oropati in vedno so plačali vnaprej. Po prepovedi, ki jo je uvedla Svetovna zdravstvena organizacija, je cena poskočila v nebo in moje zaloge so hitro pošle. Nikoli si nisem mislil, da mi bo nemogoče dobiti več, vendar od takrat nisem imel niti enkrat več. Prva lekcija, ki sem se je naučil, je, da moraš najti območje s trgom za svoj izdelek, če želiš biti dobičkonosen. Naslednja je bila, da je treba vedno izpolniti svoje obljube. To velja dvojno ali celo trojno za vašega dobavitelja. Nikoli ne bodite nespoštljivi in ne iščite boljšega dogovora, če ste že dosegli dober rezultat. In nenazadnje, nikoli ne zaupajte ženski.