Nikakor nisem "prirojen kemik". Sem tudi začetnik. Vendar moja kritika ni v tem, da ne razumete, temveč v tem, da niste niti poskusili.
Najprej poiščite na forumu sinteze, ki jih iščete. PREDEN začnete postavljati vprašanja. Gre za preprosto iskanje, ki nima nobene zveze s tem, da si kemik.
Ko ga najdete, ga preberite. Če česa tam ne razumeš, si to preberi z Googlom. Če se zatakneš, vprašaj o teh specifičnih stvareh.
Če vprašate, kot ste vprašali, "Kako narediš amfetamin?", je odgovor: "Preberi prekleti opis sintetizatorja na forumu!".
Če pa vprašate "Oprostite, prebral sem ta opis sintesa *povezava* in ne razumem, kaj pomeni bazificirati raztopino" (ali kakšen drug določen del sintesa), lahko dobite nasvete in odgovore. Sam vam bom z veseljem pomagal s kakršnim koli znanjem, ki ga imam. Na tem forumu lahko najdete več takšnih primerov.
V redu je, če ne poznate kemije. Ni pa v redu, če ste leni in se ne potrudite niti sami. In če ne znate iskati po forumu ali postavljati vprašanj, na katera lahko ljudje dejansko odgovorijo, se morate najprej naučiti tega. Če tega niste pripravljeni storiti, vam nihče ne more pomagati in to ni za vas.
To je vsaj mojih pet centov.