Question Looking for a vendor Kako pridobiti majhno količino d-meth?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Iščem in si prizadevam, da bi dobil v roke čisti d-meth. Uživam ga namesto metilfenidata ali amfetamina v majhnem odmerku, saj je zaradi njega manj živčen ali napet. Na žalost vse stvari na običajnem trgu niso čiste ali so racemične ali karkoli že...

1. Ali torej kdo prodaja majhno količino d-metha v Nemčijo?

2. Če ne, kakšen bi bil najlažji in najenostavnejši način za njegovo izdelavo?

3. Videl sem, da se nekje prodajajo ampule za injiciranje, ki vsebujejo efedrin hcl 50mg/ml. Ali bi to delovalo, če bi dobil približno 5 g efedrina hcl? Ali moram efedrin še vedno ekstrahirati ali lahko uporabim samo vsebino ampule? Zdi se, da je to samo voda.

4. Ali kdo tukaj prodaja efedrin hcl ali pozna povezavo do trgovine (Evropa). kakšna je normalna cena za efedrin?

5. Prebral sem, da lahko z efedrinom preidete naravnost na d-meth?

6. Pseudo ali efedrin ne bi pomenil nobene razlike?

7. Katere kemikalije je težko dobiti in kje jih lahko dobim? Kaj pa fospor?

8. Ali je potreben korak kristalizacije? Hočem samo čisti izdelek, ki ga lahko nato zmešam z vodo in nato odmerim v mililitrih za peroralno uživanje. ne potrebujem drobcev ali česa podobnega.

9. Katere snovi so končni rezultat in kakšna je pričakovana čistost?

10. kakšno opremo zares potrebujem. Ne nameravam graditi hobi laboratorija, saj se mi zdi ta hobi precej nevaren :-D

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Začetek iz racemične proste baze:
V bistvu obarjate L-R , kjer je R fenetilamin, z d-tartratom ali d-kamforsulfonatom, pri čemer dobite L-R L-tartrat/kamforsulfonat , vaša tekočina vsebuje samo D-R, filtrirajte oborino z želeno kislino.
Druga možnost je uporaba l-tartra za obarjanje raztopine racemata, pri čemer dobimo D-R D-tartrat, filtriramo, bazificiramo filtrirano trdno snov, obarjamo samo D-R z želeno kislino.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Torej je to za pridobivanje dex-amfetamina iz racemičnega amfetamina?

Amfetamin dex in racemični amfetamin lahko dobim na zdravniški recept. Obstajajo tudi zanesljivi prodajalci na darknetmarketu za čisti dex-amfetamin. Torej to ni problem.

Vendar želim d-metamfetamin, ki ga tu ni mogoče dobiti na recept, kakovost prodajalcev na darknetmarketu pa je nezanesljiva. Zato iščem kakšen zakonit izdelek tukaj ali najbolj nezapleten način, da ga naredim sam.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
hmmm..... težava je, da ne vem, kaj ti prodajalci z meto nizke do srednje kakovosti dejansko prodajajo. Ne, da je samo racemičen in to je to. Včasih gre za ponarejen ali ponarejen metamfetamin, ki morda sploh ni racemičen. Nikoli ne vem.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Ni pomembno, ali je čisto racemičen ali ne, lahko je 40/60, vam je vseeno, samo odstranite del d. Za neposreden nakup izdelka lahko svetujem, da greste na Alphabay, tu sem videl, da skoraj nihče ne prodaja metamfetamina.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4

Do zdaj nisem imel dobrega uspeha na abecedi, da bi dobil kakršno koli dobro kakovost, ki je d-meth. Zato iščem tukaj.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
za efedrin hcl, catcafe.is prodaja enurace (efedrin hcl), pharma quality, njegova zelo dobra spletna stran, na rx meso je objava te spletne strani !

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4

hvala, ali veste, kakšna je običajna cena za ephe? Ne morem videti na tej spletni strani, ker tam ni na voljo (domnevam, da ni na zalogi)

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4

kaj pomeni L-R, ko pišete " L-R L-tartrat/kamforsulfonat". Kaj pomeni črka R? Za vrtenje?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
ah pardon, R pomeni amfetamin.

Nekako ne morem dobiti d-vinske kisline. Zato bi moral uporabiti l-vinsko kislino.

Praviš, da to počneš s freibazo? kaj pa če imam kot začinek amfetamin sulfat?

Pravite, da pri uporabi l-vinske kisline "nastane D-R D-tartrat". Kako naj to ločim? Ali to deluje z acetonom? Katera kislina se zlahka dobi?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5

Imate sulfat, raztopite ga v minimalni količini vode, tej raztopini dodate raztopino NaOH, dokler ne opazite, da se na vrhu vaše aq plasti tvori organska plast. To majhno organsko plast ekstrahirate z nekaj toluena, ksilena, petra, heksana itd. (2-3-krat) Ekstrakte ločite, posušite in voila, imate raztopino amfetaminske baze, s katero se lahko igrate.
Da, z uporabo L-tartra dobite D-meth L-tartrat, ki ni primeren za shranjevanje, je higroskopičen itd. To lahko obidete tako, da ga preprosto filtrirate. Vaša tekočina bo vsebovala večinoma L-frakcijo, zato jo damo na stran. Dobljeno trdno snov, ki je naš D-del, ponovno raztopimo v vodi, ponovno dodamo NaOH in dobimo našo prosto bazo, ki pa je zdaj sestavljena večinoma iz D. Ponovno nekajkrat ekstrahiramo z ustreznim topilom, združimo, posušimo, oborimo z žveplom.
Upam, da je vse jasno, preberite nitke, ki sem jih povezal.

Za končno obarjanje lahko uporabite žveplovo ali fosforjevo raztopino, najbolje je žveplova raztopina, suha iz zamrzovalnika v acetonu. fosforjeva ima v sebi veliko vode in vam bo povzročila veliko glavobolov, ki jih v življenju ne potrebujete.

Last edited:

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
kako ločujem s toluenom, ksilenom, ...?
potrebujem tudi magnezij za sušenje?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Vzamete topilo, ga prelijete po reakcijski masi, vse skupaj zlijete v ločevalni lijak, zaprete ventrikel in pretresete, ne uporabite preveč, sicer boste preveč razredčili svojo prosto bazo
Da, magnezijev sulfat, natrijev sulfat, barijev oksid ali celo NaOH ali NaCl, čeprav se ne obnesejo tako dobro.