Iščem in si prizadevam, da bi dobil v roke čisti d-meth. Uživam ga namesto metilfenidata ali amfetamina v majhnem odmerku, saj je zaradi njega manj živčen ali napet. Na žalost vse stvari na običajnem trgu niso čiste ali so racemične ali karkoli že...
1. Ali torej kdo prodaja majhno količino d-metha v Nemčijo?
2. Če ne, kakšen bi bil najlažji in najenostavnejši način za njegovo izdelavo?
3. Videl sem, da se nekje prodajajo ampule za injiciranje, ki vsebujejo efedrin hcl 50mg/ml. Ali bi to delovalo, če bi dobil približno 5 g efedrina hcl? Ali moram efedrin še vedno ekstrahirati ali lahko uporabim samo vsebino ampule? Zdi se, da je to samo voda.
4. Ali kdo tukaj prodaja efedrin hcl ali pozna povezavo do trgovine (Evropa). kakšna je normalna cena za efedrin?
5. Prebral sem, da lahko z efedrinom preidete naravnost na d-meth?
6. Pseudo ali efedrin ne bi pomenil nobene razlike?
7. Katere kemikalije je težko dobiti in kje jih lahko dobim? Kaj pa fospor?
8. Ali je potreben korak kristalizacije? Hočem samo čisti izdelek, ki ga lahko nato zmešam z vodo in nato odmerim v mililitrih za peroralno uživanje. ne potrebujem drobcev ali česa podobnega.
9. Katere snovi so končni rezultat in kakšna je pričakovana čistost?
10. kakšno opremo zares potrebujem. Ne nameravam graditi hobi laboratorija, saj se mi zdi ta hobi precej nevaren :-D
1. Ali torej kdo prodaja majhno količino d-metha v Nemčijo?
2. Če ne, kakšen bi bil najlažji in najenostavnejši način za njegovo izdelavo?
3. Videl sem, da se nekje prodajajo ampule za injiciranje, ki vsebujejo efedrin hcl 50mg/ml. Ali bi to delovalo, če bi dobil približno 5 g efedrina hcl? Ali moram efedrin še vedno ekstrahirati ali lahko uporabim samo vsebino ampule? Zdi se, da je to samo voda.
4. Ali kdo tukaj prodaja efedrin hcl ali pozna povezavo do trgovine (Evropa). kakšna je normalna cena za efedrin?
5. Prebral sem, da lahko z efedrinom preidete naravnost na d-meth?
6. Pseudo ali efedrin ne bi pomenil nobene razlike?
7. Katere kemikalije je težko dobiti in kje jih lahko dobim? Kaj pa fospor?
8. Ali je potreben korak kristalizacije? Hočem samo čisti izdelek, ki ga lahko nato zmešam z vodo in nato odmerim v mililitrih za peroralno uživanje. ne potrebujem drobcev ali česa podobnega.
9. Katere snovi so končni rezultat in kakšna je pričakovana čistost?
10. kakšno opremo zares potrebujem. Ne nameravam graditi hobi laboratorija, saj se mi zdi ta hobi precej nevaren :-D
Last edited: