Organi kazenskega pregona vas lahko zelo enostavno opazujejo na daljavo. Edina možnost, ki jo lahko imate, je, da jih opazite pri zbiranju dokazov za pridobitev naloga za preiskavo. Ko sodnik podpiše nalog, lahko prek telefona prestrežejo vse vaše klice besedila družabnih omrežij vaše gibanje, ne da bi vas neposredno gledali. Lahko prekopavajo ali kradejo vaše smeti, kar je povsem zakonito, in iščejo verjeten razlog ali utemeljen sum za pridobitev sodnega naloga. Če opazite, da vaše smeti manjkajo, ni veliko razlogov, da bi jih nekdo odnesel. Imajo tehnologijo za posnemanje stolpa mobilne telefonije in vaš telefon prevarajo, da se poveže z njihovo napravo, ki ga po snemanju posreduje stolpu.
To jim ni všeč, vendar si izmislijo razlog, da se sprehodijo mimo policijske pisarne in zabeležijo vozila. Ta vozila na vaši ulici so pozneje slab znak. Lahko vas bodo nadlegovali, če bodo videli, da ste zelo pozorni, zato so ta tajna vozila parkirana, kadar jih ne uporabljajo. Najboljša obramba je dober napad. Obstajajo aplikacije, ki vam omogočajo poslušanje radijskih postaj cb vozil za nujne primere. Naučite se žargona in vedeli boste, kje so, kam gredo, čigava registrska številka ali registrske tablice vozijo. Če poslušate v avtomobilu, boste morda slišali, da se vozijo po vaših registrskih tablicah. to vam daje prednost. Kmalu vas bodo ustavili, vendar ne vedo, da to veste vi. Poiščite kraj, kjer se lahko hitro izkrcate. Ne bodo pričakovali ali bili pripravljeni. Če je vaša registrska tablica "bbg420", bodo rekli ,,dispečer, dajte mi [nekaj številk, spreminja se] 47" " pojdite naprej" "Bradley Bradley George štiri-dva-oh, Bradley Bradley George štiri-dva-oh," to ste vi. Povedala bo vaše ime ali ime tistega, na katerega je registriran avtomobil, in ali je njegovo vozniško dovoljenje veljavno ali začasno odvzeto ter ali ima nalog za prijetje. Razmišljajte hitro ( to je v ZDA
). Če je to vaš načrt, jih popljuvajte in se umaknite. Izogibanje je nižja obtožba kot posedovanje za prodajo.
Jebi ga, to sem rekel. Nekajkrat sem se uspešno izognil policiji. Enkrat več kot leto dni. Dal sem jim podatke nekoga drugega, ki sem si jih zapomnil, ko so me ustavili, sem videl, da nekdo teče po dvorišču, skočil in se spravil v omaro, 5 sekund pozneje pa je probacijski uradnik izbil vrata in videl moje noseče golo dekle, ki je samo ležalo v postelji. To je bila neverjetna sreča / čas. To je bilo pred 26 leti