Question kako izdelati amoniak za crack kokain

cocoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pozdravljeni,

kako izdelati crack kokain z amoniakom koliko kuhati

Na katere stvari moram biti pozoren? Dovolj je samo amoniak. Kakšna je mejna stopnja?

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
26
Oglejte si to nit
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/crack-cocaine-manufacturing.653/#post-23954
govori o proizvodnji crack kokaina

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
dodati moraš amoniak, zgorevati s plamenom, dokler ne zavre, ko ostane kapljica, moraš odstraniti amoniak, ne da bi se dotaknil kapljice. nato moraš kapljico popraskati in pustiti, da se posuši

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Najboljši način je raztopiti samo glavo pod vodo. Počasi dodajte nekaj amoniaka in poef 💥 vse mlečno belo ... nato dodajte še malo amoniaka. Vzemite kovinsko špago ali tanko železno palico 🦯 in samo hitro hodite gor in dol po sredini žlice 🥄 (ne rvs) stare 70-80 kuhinjske žlice za juho ali jus. Palico premikajte po sredini.
Nenadoma dobite bleščečo siropo in med hitrim kratkim gibanjem čutite, da se upor krepi, dokler masa ne postane trda kot kamen na palici.
Takrat jo lahko takoj odstranite.
ali pa jo zlomite, ker je res zelo trda, z uporabo stopnje fischscale. 15 let sem uporabljal toploto, vendar me je Hispanic to pred kratkim naučil in to je način za freebase.

Attachments

• gblekOVZtj.jpeg
    gblekOVZtj.jpeg
    121.2 KB · Views: 122

Lordoftheshard

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14

Crack-o-naire go watch the king of crack well free base via amoniak na you tube samo hiter 40-minutni videoposnetek