Question Kako izdelati metilamin?

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
250 gramov amonijevega klorida in 500 gramov 37-odstotnega formaldehida zmešajte v 1l bučki z okroglim dnom ter segrevajte in temperaturo vzdržujte na 104 stopinjah Celzija. Destilira se, dokler ni več vode. To je trajalo približno 6 ur. Ko je voda prenehala destilirati, je bila bučka odstranjena z grelnega plašča in ohlajena v zamrzovalniku pod 10 stopinj Celzija. Vsi kristali amonijevega klorida so prišli ven. Amonijev klorid smo filtrirali in tekočino prenesli v drugo čašo. Nato se je tekočina zgostila do polovice prostornine in iz nje je izšlo več amonijevega klorida. Ponovno smo filtrirali in tekočina se je zopet zgoščala do polovice prostornine. Ko se je tekočina obarvala oranžno in je proizvajala veliko hlapov, smo tekočino prelili v drugo čašo in takoj so se pojavili kristali, ki so se nato spremenili v trdno pogačo. Ponovno smo ohladili pod 10 stopinj Celzija. Nato se spere z 250 ml kloroforma in ponovno filtrira. Prefiltrirani kristali so vreli v 250 mL absolutnega metanola in ves metilamin se je raztopil. Nekaj amonijevega klorida je ostalo. Filtriramo in amonijev klorid zavržemo. Filtrirana tekočina se čez noč ohladi v zamrzovalniku in ponovno filtrira. Izplen je 72 gramov čistega metilamina.

Obstaja veliko strani, na katerih lahko najdete metilamin.

Tudi veliko boljših.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methylamine-hydrochloride-synthesis-large-scale.617/
Gre za enako metodo kot v videoposnetku.

Je najpreprostejša.

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
ali obstaja način, kako dobiti več metilamina in manj amonijevega klorida?

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
poznate najboljšo metodo za pridobivanje čistega metilamina, ker sem videl, da obstaja več metod

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
da, vedno obstaja več metod za pridobivanje končnih izdelkov, vendar je bodisi njihov izkoristek nezaželen bodisi zahtevajo veliko zapletene opreme in rezultati niso vredni bolečine.

Z zgornjo metodo ne potrebujete nobene posebne steklovine, izkoristki pa so približno ~90 %. to je torej najboljše, kar si lahko zamislim.

Zgornji izdelek je metilamin hcl in potrebujete ~ 40 % aq sol., tako da bo sol., ki jo boste dobili, dovolj.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
sam ga ne izdelujem, namesto tega ga kupujem, ker je super poceni približno 1-50c dolarjev na liter 99 % tekočega dcm.

Attachments

• Kkgn6ThvPs.png
    Kkgn6ThvPs.png
    218.7 KB · Views: 164

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Želim ga izdelati sam, da vidim, koliko denarja lahko zaslužim, za zdaj se mi ne zdi pametno neposredno izdelovati metamfetamin. sploh, zakaj kupujete metilen in ne metilamin?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Vaša metoda, ki ste jo opisali zgoraj, ima 49,6-odstotni izkoristek (v primeru, da gre za resnično čist metilamin). Prosim, ne zavajajte ljudi na tem mestu.
ne

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Resnično mi je žal, da sem gledal drugo sintezo in nisem pozorno gledal. moj namen ni bil nikogar zavajati in ta napaka se ne bo več ponovila.

in tega ne bi smel objaviti tukaj šlo je za ekstrakcijo DCM iz zmesi v razredčilih.

Žal mi je, da sem se zmotil.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
H0mAVSLgM5

pravzaprav je to tvoja o 2,5 USD/kg metilamin hcl in 50c za 40% liq metilamin (in oni izvažajo v evropo, ne pa v ameriko)

super poceni huh

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Priporočam vam, da preizkusite metodo iz videoposnetka foruma BB.

Last edited: