Question Kako preveriti kakovost Psuedo efedrina in najlažje sintetizirati

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Pozdravljeni, Walters!

Imam nekakšno čudno situacijo, pri kateri potrebujem pomoč: moj prijatelj misli, da ima kakih 50 kg psevdoefedrina, kupil ga je na črnem trgu. Dal mi je 100 gramov, da ga sintetiziram, ker imam kemijsko izobrazbo, vendar nisem specializiran za organsko kemijo. Upam, da mi boste lahko pomagali pri naslednjih stvareh:

1) Ali obstaja kakšen način za ugotavljanje, ali gre za pravi psevdoefedrin? Nočem začeti sinteze in razstreliti svoje kleti dor primer.

2) Če je to Psuedo Ephedrine, kakšen je najboljši/najlažji način za pretvorbo teh 50 kg v Meth. Imam nekaj dostopa do kemikalij, tako da to ne bo velik problem, raje imam metodo, ki je bolj varna.

Moj prijatelj je plačal 2500 $ na kg za "Pseudo Ephedrine", tako da je možnost precej visoka, da je to stvar, vendar bi lahko vsakdo prevaral tho.

Upam, da boste Walters lahko pomagali Jesse (me)

Na zdravje in lep pozdrav,

Qwertz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Reagira z mandolino Scott in enim drugim reagentom. Obstajajo številni testi, ki bi pomagali pri identifikaciji. Nimate dostopa do kemikalij. Razen če ste v Indiji, na Poljskem, v Rusiji itd. Odločiti se morate, koliko želite narediti naenkrat. 50 kg v eni reakciji bi zahtevalo ogromno opreme, ki bi jo uporabili samo enkrat (ker bi umrli). Litij je najmočnejši reducent ima 6 elektronov, ki jih lahko donira za vez, in je brezplačen v starih baterijah in se lahko uporablja na več načinov, liah, breza, breza,

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Pozdravljeni, Frit!

Hvala za odgovor, za mandolino Scott še nisem slišal ali je bil to sarkazem?

Poznam ljudi s Poljske, ki nam lahko tako pomagajo, in seveda ne bom potegnil 50 kg v 1 seriji, vendar imam nekaj opreme za steklo in sčasoma bi lahko kupil kotel na črnem trgu.

hvala za predlog za litij, kot sem rekel, imam kemijsko ozadje, vendar ne v organski kemiji.

Če mi lahko vi ali kdo drug pomaga pri nadaljnjem delu, bom vesel. ;)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Ne, to ni bil sarkazem to so kemijski reagenti, ki reagirajo na psevdoefedrin, obstajajo pa tudi drugi
Oev1ybUDcC

Ali lahko dobite brezvodni tekoči amoniak? Če je tako, ga imate izdelanega

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Jutri bom vprašal svoje prijatelje, nisem seznanjen s to tabelo.
V moji državi so številke RAL kode za različne vrste barv xD

V naslednjih dneh se bom moral poglobiti.

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Recrystalize with denatured alcohol...