Question Kako ločiti kokain od benzokaina?

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Pozdravljeni, ali kdo ve, kako ločiti kokain od benzokaina? Manjka mi idej, hvala.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Kakšne so bile vaše zamisli na začetku? Kako to, da to ni trivialno?

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Razmišljal sem o prostem baziranju kokaina z NaOH in segrevanju raztopine na približno 90C, da se večina rezalnih sredstev z nižjimi temperaturami taljenja stopi in plava na vrhu vode, tako da lahko filtriram skozi buchnerjev lijak ali dekantiram raztopino in se kokainska baza loči, za levamisol, lidokain, fenacetin itd. to bi moralo zlahka delovati, ker so tališča precej različna (za snovi z višjim tališčem bi to naredil obratno), vendar se mi zdi, da je tališče benzokaina preveč podobno kokainu, da bi to lahko storil, in ne morem najti zanesljivih podatkov o kemijskih lastnostih benzokaina, na eni strani piše 0,4 mg/l, na drugi 0,4 g/l, poleg tega manjkajo podatki o kemijskih lastnostih za bazo, HCl, vrelišča v vakuumu, atm ...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Torej. Zdi se mi, da je eden od dobrih načinov uporaba zelo hladne vode. Kokain HCl ima po nekaterih spletnih straneh topnost 2 g/ml, benzokain = 2,4 mg/ml.
Poskusil bi z 2 ml/g hladne vode in jo dekantiral z benzokaina, ki bo kot gmota počival na dnu.
V 10 g kokaina/ 20 ml bi lahko bilo le 50 mg benzokaina, kar je varno, ker ni reakcije. Izhlapevanje z ventilatorjem v posodi

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Resnično me zanima, kaj je počel do te točke in kako se je odločil, da jih bo počel, saj je že prej počel bolj zapletene stvari od te.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
To je problem, če je kokain HCl, je benzokain sčasoma tudi HCl, zato sta oba topna v vodi, če pa kokain prosto baziram, se oba prosto bazirata in imata slabo topnost v vodi.

View previous replies…

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Benzokain HCl je še vedno topen v vodi le v količini 2,85 mg/ml, zato se v bistvu nič ne spremeni

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Hvala, o tem nisem našel nobenih podatkov.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Če je ... kokain HCl, potem je benzokain sčasoma HCl....too🤔. Na podlagi katerega mehanizma. Verjemite mi, nevtralizacija Lewisove kisline je bila prva stvar, o kateri sem razmišljal, sledila je ifikacija kisline. Ekstrakcija B/A", ki bi ji dodali nekaj izpiranj, bi izvlekla nekaj stvari, vendar ne benzokaina.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Lahko bi bilo dobro. Včasih počneš stvari na podlagi bogatih izkušenj, včasih pa počneš nore stvari na slepo brez logičnega razloga. Jaz raziskujem vse življenje.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Ne razumem, kaj hočeš povedati, ali s tem misliš mene: "Včasih delaš stvari na podlagi bogatih izkušenj, včasih pa delaš noro sranje na slepo brez logičnega razloga"?

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Nihče ne ve, kaj ste počeli, kakšne so bile vaše ideje ali od kod so prišle, zato ne misli na vas.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Celotno " različna tališča in Buchnerjev lijak" ;
A. Ni mogoče, če nimate ogrevanega Buchnerjevega lijaka, saj se topilo ne topi več, takoj ko toplo topilo pade na lijak.
B. Sliši se kot dober načrt za zamašitev lijaka.
Najbolj dobro raziskana metoda, ki ni ekstrakcija B/A, je kloroform in heksan za "defat x 3". To je dokazana metoda za odstranjevanje levamisola brez nevtralizacije HCl.