Question Kako začeti prodajati zdravila?

Wendy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Imel sem enega človeka, ki ga poznam že vse življenje in je zame vodil stvari, jaz pa sem mu dajal DOBRO plačan denar od prodaje. Sistem je deloval zelo dobro, nekaj dni vreden izdelek sem pustil na kakšni mrtvi točki, on pa ga je šel pobrat, ga prodal in mi dal denar. Nihče ni vedel, da sem se ukvarjal z drogami.

Postal sem len pri pripravi drog in se odločil, da bom naenkrat posadil več izdelkov. Kaj je storil? vzel je droge in seveda preskočil mesto. Na mojem koncu, denarno gledano, to v resnici ni problem in zaslužim si, da me kaznujejo zaradi moje lenobe.

Kar pa je resnična težava, je to, da nisem zares družaben in se ne družim z ljudmi. Nimam nobene distribucije, dobesedno nič. Medtem ko sedim na zlati jami kakovostnih drog.

To je nerodno vprašanje, vendar je to resnično moj položaj.

Ugotovil sem, da se bom moral pojaviti in nekaj prodati, dokler ne najdem dobrega zaposlenega. Ali so nočni klubi preveč tvegani? Kako bi začeli od začetka?

Last edited:

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Razvoj lokalne prodaje. Strankam ponudite mrtve kapljice. To bi moralo biti bolj donosno kot delo s poštnimi pošiljkami.
Natisnite promocijske nalepke in jih objavite na straniščih nočnih klubov in barov, torej na mestih, kjer se zbirajo mladi.
Izdelujte majhne predpakirane DD za maloprodajo na priročnih mestih.

Primer promocijske nalepke:

BFuUWSx5Zi

Ustvarite skupino. Vaše stranke morajo komunicirati z vami. Da bi obdržali svoje občinstvo in pritegnili nove stranke, morate imeti svoj prostor. Pripravite tekmovanja in žrebanja za nagrade. Pridobite nove člane v svojo ekipo, da naredite več DD-jev in razširite geografijo distribucije.

Last edited: