Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 Sep 10, 2024 #1 Imam dve različni seriji amfetamina, ena je močnejša, druga šibkejša, ju lahko zmešam v eno in kako, ne da bi jo uničil?
Imam dve različni seriji amfetamina, ena je močnejša, druga šibkejša, ju lahko zmešam v eno in kako, ne da bi jo uničil?
J Jimmyjohn48 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 6, 2024 Messages 33 Reaction score 6 Points 8 10 Sep #2 Raztopiti v destilirani vodi in izpariti, da se vrne, bi bil zelo dober način Upvote 0 Downvote
Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 10 Sep #3 Se opravičujem, da sem vas vznemiril, ampak ker sem novinec, bi mi radi bolje razložili, ali če to ni problem, vam lahko pišem, če imate čas, da dobite korake, kako to storiti, zelo vam hvala. Upvote 0 Downvote
Se opravičujem, da sem vas vznemiril, ampak ker sem novinec, bi mi radi bolje razložili, ali če to ni problem, vam lahko pišem, če imate čas, da dobite korake, kako to storiti, zelo vam hvala.