- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 4
Ok je minilo nekaj časa, odkar sem šel čez vse to znanje, vendar sem tukaj in se prepričajte, da imam podrobne recie[t correct s nazaj v dan sem dabled v proizvodnji nekaterih stvari in tisti, ki sem se naučil dobro je meth sem se naučil anhidris amonia dope rdeče ad črno in druge hladno kuhati eno, da sem bil, da samo poskusite za preprost obraz confence ni treba iti k trgovcu in dobili nič samo poskrbeti za moje navade in to je to, ampak im obtičala na detais.
1 unča NitroMethane GaI
2 Hmelj številka 9 za modrenje orožja 7 unč
3 varilne palice oranžne konice za nichole
4 ? verjamem, da je aktiviran charchole, vendar nisem prepričan.
5 tesno zalepljen pokrov kuhati na visoki temperaturi 12 ur in nato pustiti stati in se ohlajati 12 ur
ko je končano, sta dve plasti, ena je zgornja plast, ki je vsa meta, ki jo je treba odrezati od dna, spodnjo plast zavrzite in pazite, da ne pride v vaš kristal, ker je lahko strupena.
1 unča NitroMethane GaI
2 Hmelj številka 9 za modrenje orožja 7 unč
3 varilne palice oranžne konice za nichole
4 ? verjamem, da je aktiviran charchole, vendar nisem prepričan.
5 tesno zalepljen pokrov kuhati na visoki temperaturi 12 ur in nato pustiti stati in se ohlajati 12 ur
ko je končano, sta dve plasti, ena je zgornja plast, ki je vsa meta, ki jo je treba odrezati od dna, spodnjo plast zavrzite in pazite, da ne pride v vaš kristal, ker je lahko strupena.