Hello, I'm looking for a ebook of how to cook high THC gummies thanks
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 Jul 20, 2022 #1 Pozdravljeni, iščem e-knjigo Kako pripraviti gumijaste napitke z visoko vsebnostjo THC hvala
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #2 Samo kupite prah THC in ga raztopite v etilnem alkoholu ter THC razpršite na gumijaste bombone.
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #3 Ali pa uporabite hašiševo olje.
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #4 j
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #5 Pravzaprav imam način, kako dobiti hašiš, vendar iz tega, kar sem prebral, je po kuhanju gumijevk, ki se mešajo s hašišem, raven THC postane nižja, potrebujem način, da bo raven THC stabilna, ali pa bo morda odlično, če jo povečam.
Pravzaprav imam način, kako dobiti hašiš, vendar iz tega, kar sem prebral, je po kuhanju gumijevk, ki se mešajo s hašišem, raven THC postane nižja, potrebujem način, da bo raven THC stabilna, ali pa bo morda odlično, če jo povečam.
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #6 Potem ne vem, poskusite dobiti LSD in ga raztopite v etilnem alkoholu ter popršite po žvečilnih gumijevkah
Potem ne vem, poskusite dobiti LSD in ga raztopite v etilnem alkoholu ter popršite po žvečilnih gumijevkah
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #7 DM vam bom poslal zasebno, da se lahko o tem podrobneje pogovorimo