Question V katerih primerih se uporablja vsak od sintetičnih kanabinoidov?

sami7264

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Kako se med seboj razlikujejo naslednji kanabinoidi, ko jih stranka vdihava? Ali obstaja razlika v trajanju uporabe snovi in učinkih?

JWH-018

JWH-250

JWH-122

- JWH-203

- AKB-48

- UR-144

- AB-Pinaca

- AB-Chiminaca

- AM-2201

- MAM-2201

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
vprašal sem chatgpt, zato je tu njegov odgovor (če želite več informacij, preverite psihonautwiki za vsak kanabinoid)

1. JWH-018:
To je bil eden prvih sintetičnih kanabinoidov, ki je postal priljubljen kot rekreativna droga. Znan je po svojih močnih psihoaktivnih učinkih, vključno z evforijo, sproščenostjo, spremenjenim zaznavanjem in včasih paranojo. Trajanje učinkov je lahko različno, vendar običajno traja nekaj ur.

2. JWH-250:
ta sintetični kanabinoid je znan po močni afiniteti do kanabinoidnih receptorjev v možganih, kar povzroča močne psihoaktivne učinke, podobne kot JWH-018. Ima lahko podobno trajanje delovanja in učinke.

3. JWH-122:
ta sintetični kanabinoid naj bi imel podobne učinke kot JWH-018, vendar je morda manj močan. Tudi trajanje učinkov je lahko podobno in traja nekaj ur.

4. JWH-203: O tem sintetičnem kanabinoidu je v primerjavi z drugimi na seznamu manj znanega, vendar naj bi imel podobne psihoaktivne učinke in trajanje kot druge spojine JWH.

5. AKB-48: Ta sintetični kanabinoid je znan po svoji visoki jakosti in je bil povezan s poročili o neželenih učinkih, vključno z anksioznostjo, vznemirjenostjo in halucinacijami. Trajanje učinkov je lahko podobno kot pri drugih močnih sintetičnih kanabinoidih.

6. UR-144: tako kot drugi sintetični kanabinoidi je tudi UR-144 znan po tem, da povzroča psihoaktivne učinke, podobne konoplji, vključno z evforijo, sproščenostjo in spremenjenim zaznavanjem. Trajanje učinkov je lahko podobno kot pri spojinah JWH.

7. AB-Pinaca: Ta sintetični kanabinoid je znan po svoji visoki učinkovitosti in lahko povzroči intenzivne psihoaktivne učinke z razmeroma majhnimi odmerki. Trajanje učinkov je lahko daljše v primerjavi z manj močnimi kanabinoidi.

8. AB-Chiminaca: Podobno kot drugi sintetični kanabinoidi je tudi AB-Chiminaca povezan z močnimi psihoaktivnimi učinki in ima lahko razmeroma dolgo trajanje delovanja.

9. AM-2201 : Ta sintetični kanabinoid je znan po svoji visoki učinkovitosti in lahko z majhnimi odmerki povzroči intenzivne psihoaktivne učinke. Trajanje učinkov je lahko podobno kot pri drugih močnih kanabinoidih.

10. MAM-2201: Podobno kot AM-2201 je tudi MAM-2201 znan po svoji visoki učinkovitosti in lahko povzroči močne psihoaktivne učinke. Trajanje učinkov je lahko podobno kot pri drugih močnih kanabinoidih.

sami7264

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Najlepša hvala. Ali imate še kakšno drugo spletno mesto, povezano z informacijami o zdravilih in njihovi proizvodnji?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
da! predlagam vesparije in safrol

za informacije o sintezi predlagam, da si ogledate arhiv rodija na vespiaryju ^_^

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Okusa, fizikalnih lastnosti nojev, zares ne poznam in ne morem reči, da mi je najljubši.

Posegajte po najmočnejšem, najmanjšem odmerku, noidu OD. Če želite noid razredčiti, potem je moč kamenja le to, kar šteje, in se izognete škodi (težko OD).

Naredil sem JWH-210, zelo pogost noid na lokacijah, in 5CL. Prvi je stara šibka zamenjava dolgočasnega JWH-018 s hitrim zmanjšanjem učinka.

5CL sem vzorčil olje tukaj. Je mogočno močno in ga spoštujem. 5CL je najbolj znan med sodobnimi indazolnimi noidi, ki ubijajo. Škoduje vam le, če se predozirate, kar je nespametno, saj je tako močan v mikrodozah, zato je treba vselej paziti na odmerjanje. JWH-210 je težka naloga, da bi ga predozirali.

Pridobite najmočnejšo (končno?) MDMB-CHMINACA, kjer je manj več. Res si želim, da bi se MDMB spopadel s starim kraljem HU-210, ki je 100-800-krat močnejši od naravnega THC-9 iz konoplje in traja dlje o_O:eek:

Zakaj imenujete za specifične te stare/nove noide?

Last edited: