Mednarodna pošta neposredno v zbirne omarice v Združenem kraljestvu???

bluecheese

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Pozdravljeni, ljudje so že nekaj časa prežali in prebrali vse odlične informacije, zato velika hvala BB!!

Ali kdo od članov v Združenem kraljestvu ve, kako poslati mednarodno pošiljko neposredno v omarico, kot je inpost, ali za prevzem.

Pred leti sem lahko uporabil naslov trgovine z mojim imenom za pošiljanje UPS neposredno v to trgovino z alkoholom, vendar se zdi, da ne deluje več, ne da bi zamudil dostavo in dobil kartico skozi moj poštni nabiralnik, da bi jo preuredil.

Vem, da so v Nemčiji in na Poljskem omarice za prevzem pošiljk, ki se uporabljajo za DHL in Inpost.

V Združenem kraljestvu imamo povsod omarice Inpost, vendar ne moremo ugotoviti, kateri mednarodni kurirji pošiljajo neposredno v te omarice.

Ali je kdo od logističnih strokovnjakov, ki ve, kako to storiti? Nočem ničesar podpisati, samo pošto neposredno v omarico, po možnosti 24 ur, in prevzem s kodo pri mednarodnih pošiljkah... Najlepša hvala vnaprej.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
252
Deals
1
EVRi parcel ne potrebujete osebne izkaznice samo kodo QR za skeniranje brez osebnih podatkov so prebrali to poiščite omarico