Ločevanje izomerov za meth

Charlie3

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Ali kdo od prisotnih ve, kako ločiti med D in L izomerom pri racemičnem metamfetaminu?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Da, o tem obstaja kopica niti. poskusite jih poiskati, enake metode, ki veljajo za amfetamin, bodo delovale tudi za metamfetamin.
Uporabite lahko katero koli od dveh vinskih kislin, skupaj s številnimi karboksi kislinami.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Pozdravljeni

iz proste baze fenilizopropil(metil)amino;

Ekstrahirajte amin freebazo s toluenom. Pripravite raztopino dekstroirane vinske kisline(1), 50 g v 300 ml dH2O, mešajte, da se raztopi. Ekstrakcijo amina izvedemo tako, da raztopino kisline v 25 ml ob močnem stresanju dodajamo v toluen, ki vsebuje prosti amin. Vodna plast dobi vijolično/rdečo barvo, ločimo jo in damo v ločeno čašo. To ponavljajte, dokler vodna plast ne spremeni barve. Vse vodne ekstrakte prelijemo v izparilno posodo in pustimo stati nemoteno nekaj ur, dokler se kristali l-amin d-tartarata ne oborijo iz raztopine. Matično raztopino dekantiramo in kristale speremo z 2x25 ml dH2O, izpiranje pa dodamo matični raztopini. Bazificirajte matično raztopino, ki vsebuje želeno d-amin d-tartratno sol. Ekstrahiramo s toluenom, posušimo topilo, pliniramo s HCl, filtriramo oborino in rekristaliziramo.

To je bilo po številnih poskusih najlažje. Zame je bila tudi najbolj učinkovita.

View previous replies…

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Koliko proste baze ste na začetku uporabili za te zneske? Mislim, da približno 150 gramov?
Hvala.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Pozdravljeni, veseli me, da vas spet vidim. Žal vam ne morem povedati, za koliko bo zadostovalo. Vendar se uporabi 100 g, vendar nekaj h20/tatarinske kisline ostane.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Metoda je preizkušena in deluje učinkovito, uporabil sem podobno metodo, vendar ta deluje bolje, hvala ;-) (naredil sem jo v večjih količinah, objavljene količine so za 150 g proste baze)

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Pozdravljeni, super, da je tako dobro deloval za vas :). Hvala, zdaj vem malo več.

Mr.Blanks00

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
prijatelj pomeni, da je dekstrometamfetamin v vodni raztopini. ali ste kdaj poskusili z levotartaridno kislino in kakšen je postopek.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Da pravilno želeni izdelek je v vodni raztopini, če gredo po receptu. Da bi se izognili težavam z razlikovanjem vinskih kislin (preveč razumemo, kaj še pomeni L ali D). Vedno vzamem najcenejšo vinsko kislino, ki se naravno proizvaja kje.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Isti postopek in izomer D bosta ostala v trdnem stanju.

jakespage

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ali ločitev D in L velja samo za P2P

View previous replies…

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Žal vašega vprašanja ne razumem povsem. Če je povezano s tem, da svojo sintezo opravljajo prek efedrina, ločevanje izomerov ni potrebno. Če izhajajo iz p2p, je za oblikovanje kristalov vedno potrebno ločevanje izomerov, to ločevanje pa je natančno povezano s sintezo p2p. Upam, da sem vam lahko pomagal.

jakespage

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kako ugotovim, ali gre za sintezo P2P ali sintezo efedrina ? In ja, to je bila velika pomoč pri zadnjem vprašanju, hvala.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Vesel sem, da sem jim lahko pomagal. Efedrin in P2P sta predhodnika, ki sta glavni sestavini sinteze metamfetamina. Ker se prekurzorji zaradi lažje organizacije najlažje organizirajo, bi bila to njuna pot sinteze. V velikih količinah je efedrin težko organizirati (predvsem ekstrakcija iz drog) in je drag. P2P je za večino od nas verjetno boljša možnost, kljub dodatnim korakom do končnega izdelka. Na forumu je več sintez za proizvodnjo P2P, pa tudi pretvorba BMK (cas. 5449-12-7) v P2P, in to razmeroma poceni. V seznamih so trgovci za BMK

hunter12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Pozdravljeni, zakaj moja vodna plast ne spreminja barve? Uporabil sem čisto destilirano meth-freebazo in dodal toluen, nato pa močno mešal med dodajanjem mešanice H2O in l-vinske kisline

hunter12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
To je tisto, kar dobim po močnem mešanju

Attachments

• pxoRdFGNUC.jpg
    pxoRdFGNUC.jpg
    4.1 MB · Views: 32
  • b30JX5Ki7P.jpg
    b30JX5Ki7P.jpg
    3.3 MB · Views: 26

Fringg

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Vinsko kislino, raztopljeno v vodi, je treba dodajati postopoma, kot ste opisali, lahko pa jo vlijem naenkrat, če že natančno vemo, koliko je potrebno. Uporabljam parno destilirano bazo brez vodne pare. Zato menim, da če jo bom dodajal postopoma, plast vode ne bo spremenila barve.

Charlie3

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Najlepša hvala, fantje!

Researcherr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
@Acab1312 ali mi lahko pošljete PM? Želim vam zastaviti vprašanje v zvezi z razmerji vinska kislina (g) / voda (ml) / racemično metano olje (g) za ločevanje

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Vse skupaj je v resnici bolj umetnost kot znanost, saj bo optično aktivni stereoizomer kristaliziral prvi (D aka R z vinsko kislino D, L aka S z naravno vinsko kislino L), drugi stereoizomer pa bo sčasoma kristaliziral, zato morate na neki točki odstraniti matično tekočino in točka je zagotovo manjša od 50 %, za katero upate, da je D. Mislim, da matematika znaša približno 28 %, kar lahko pridobite v eni titraciji.Morali bi vedeti, kakšen je enantiomerni presežek ali razmerje, prav tako pa bi morali stehtati kristale, da bi to dejansko naredili za znanost, to pa je težko narediti.