moje mnenje o kloniranih CC je, da je to zapleteno in tehnično zahtevno. nekaj časa sem bral o tem, vendar sem spoznal, da se morda motim, vendar za kloniranje kartice in dvigovanje denarja z nje potrebujete programsko opremo (programsko opremo za pisanje čitalnika čipov EMV), ki bo ukradene podatke s tuje CC zapisala na čisto novo kartico. s čipom in magnetno vzmetjo takšna programska oprema je na voljo samo za banke in stane okoli 30k Na DNM sem našel različne prodajalce, ki ponujajo takšno piratsko programsko opremo za 1k, vendar sem povsod naletel, da so prevaranti in da takšna piratska programska oprema ne obstaja obstaja obstaja samo originalna licenčna programska oprema, ki je na voljo za registrirana podjetja.
Nekoč je bilo to mogoče je bilo lažje ker so bili podatki (tarck1-3) potrebni za pisanje shranjeni na magnetni vzmeti kartice odkar pa so nove kartice s čipom EMV je to bolj zapleteno vendar ne nemogoče moral bi vedeti kako to narediti in tega še nisem zasledil.
za pridobitev podatkov s tuje kartice potrebujete skimmer in lažni keylogger ali mini-spycam, nameščen na bankomatu, usmerjen v pin tipkovnice, da se pin zapiše, obstaja veliko prodajalcev te naprave, vendar jih je veliko prevar je tveganje eden od njih je
https://t.me/SKIMMINGpARTs
vendar sem tudi prebral, da je to prevara, vendar je lahko lažno vodilo od konkurenta, ne vem.
Vsekakor je vredno preučiti osebno mislim, da bodo vedno obstajali hekerji, ki bodo lahko izkoristili finančni sistem.