• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Event Raziskava lokalnega trga zdravil - Pomoč

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Zdravim hotel som prispiet do skupnosti ze by by som napisal nekoliko malo o Slovensku a o tom ako to tu deluje. Potreboval bi som vsak pomoč z nekaterimi otazkami.
Ak niekto vie svetovalit pomoct budem rad.

2.1 Sestava seznama lokalnih spletnih prodajalcev in prometa na njihovih spletnih straneh

2.2 Priljubljene tržnice v vaši državi in analiza njihovih spletnih mest/ prometa na njih:

4. Izčrpen seznam tematskih in bližnjih tematskih spletišč/skupin v programu Telegram ali kanalov/skupnosti v programu Discord ali drugih družabnih omrežjih, ki pokrivajo novice, povezane z uporabo drog in poslovanjem z njimi, v vaši državi

Ladas

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Pozdravljeni, ali lahko svetujete, kako to storiti

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Kako kaj ? Kaj mislite?

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Ne razumem, zakaj to vprašanje postavljate tukaj, saj gre za vprašanje, ki je povsem zunaj obsega tega prispevka. Vendar sem vam odpisal v zasebnem sporočilu.

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Če želite postati analitik za bbg, morate o tem nekaj vedeti, ne pa da se samo prijavite in nato naročite, da to namesto vas naredimo mi .....

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Ti so orisani v angleškem jeziku. In ne morem vprašati?

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Ko se potegujete za službo, ali tudi druge ljudi vprašate, kako naj bi jo opravili ?

Ali znate še kaj drugega kot žaljivke ?

P.S. O vaši resnosti bi lahko razpravljali tudi.... Najprej mi napišeš, da si nekaj želiš, potem pa se delaš mrtvega hrošča....

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Očitno tega ne razumete, zato vam bom poskušal to razložiti. To ni naloga, da bi za to skupnost nekaj naredil. Nihče na svetu ne ve vsega, zato je normalno in naravno, da vprašamo, ali lahko kdo pomaga. Sam nisem mogel povsem obdelati 3 vprašanj, ker ne poznam vseh slovaških strani itd. in sem postavil samo 3 vprašanja, zato nisem želel, da bi kdo vse naredil namesto mene. bistvo je bilo, da kdor želi pomagati, naj pomaga, kdor noče pomagati, naj ne pomaga. V drugih "nacionalnih" skupinah lahko naletite na povsem podobna vprašanja, zgrajena točno po tej "anketi". O moji resnosti ni nobenega dvoma. Kakorkoli že, vsekakor se tu ne želim prepirati, ker je to nerodno in neserijsko, in se vam opravičujem za svojo pretirano reakcijo, priznam. Če pa imate težave ali mi še vedno želite kaj povedati, mi prosim napišite zasebno sporočilo.