Question Lsd, temen prah?

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
78
Hej, rad bi vedel, ali je kdo kdaj videl LSD v obliki sivega/črnega prahu? Nekdo, ki ga poznam, je naročil majhno količino pri kitajskem podjetju in mislim, da je bil prevaran... 0,22 g je zmešal v 100 ml IPA, vendar testna oseba po 2-3 kapljicah ni čutila nobenih učinkov. Ali ima kdo kakšno idejo? Morda je naredil kaj narobe. Nikoli pa nisem slišal za lsd v črnem prahu.

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Pred 10 leti črni ali temni LSD v prahu ni bil redkost, čistost se je močno povečala, cene pa so padle po konfliktu TGUK VS JOR. Temnim snovem sem vedno rekel kitajski xtal. Prodajalec na TMG je prodajal kitajski lsd po katalogu, ki je bil svetlo rjav. Nisem prepričan, kaj imate, vendar se zdi, da je to morda predhodni material. Kaj ste plačali za to? '

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
I writte you in private...awaitt to you for response..be well.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
Prosim, ime izdelka? možnosti, da bi želeli pridobiti nekaj od tega, če dobro deluje.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
dobil sem vzorec tega rjavega prahu s kitajske in izkazalo se je, da je neaktiven, morda je to kakšen prekurzor??..ne vem, moj vzorec je končal v košu za smeti..vendar ga več legitimnih dobaviteljev katinonov do zdaj oglašuje tako na L.S.D kot ald52, vsaj zame je bilo skrivnostno, zato sem prosil za vzorec, rezultat in vitro: neaktiven pri dobro prilagojenih odmerkih.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
LSD kot prašek je sranje številka ena. LSD je tako močan, da se prodaja kot tekočina